Skidtur

Var i går på min första skidtur på minst fem år. Stakade på som en galning, balansen, tekniken och konditionen var fullständigt i botten. Morsan skidade lugnt på och fick vänta på mig mellan varven, medan jag hade tungan hängande till knäna av utmattning. Jag lovar er att det blev en rejäl förbränning på den dryga timmen vi var ute i spåret. Dock var vi lite sent ute, det började bli lite väl mörkt, speciellt inne i skogen där träna stod som tätast. Hade vi startat en timme tidigare hade det varit mycket bättre, nu kom vi oss i väg först en halv fem tiden.

Det var mitt brödbakande som drog ut på tiden, blev i stället för två limpor tolv "minibaguetter". Sen blev det ganska mycket grahamsmjöl och semlemjöl i stället för vetemjöl, så de blev lite mer kompakta än limporna jag bakat tidigare. Men gräddningen gick ju förstås lite snabbare med mindre bröd. Dock skulle de gärna fått jäsa en stund till, men eftersom vi skulle och skida så "stressade" vi dem lite, så de blev kanske lite väl "stabbiga". Men de fick ändå gott beröm, så jag vet ju till nästa gång att det gäller att låta dem jäsa den tid det tar.

Senare på kvällen kom alla mina syskon med respektive hit till mina föräldrars också och det var riktigt roligt. Eftersom vi inte varit hemma på tre veckor så var det nog på tiden att vi träffades.

I dag har vi varit på kalas till gubbens syster, sen var vi till Dantti och Ninas hela kvällen. Roligt att träffa dem också och förstås vår söta fadderdotter Moa! Sen kom Lotta, Stefan och deras lille kille dit också, så det var fullt program. Sent om sider (efter alla dessa traditionsenligt långa diskussioner om allt mellan himmel och jord) har vi nu kommit oss hem till Kållby. Ska krypa i säng, gubben ska ju i jobb i morgon och jag ska och hälsa på min favoritsysterson Kevin!

Har varit en intensiv men mycket roligt helg, och en intensiv men rolig vecka. Har verkligen tagit motionerandet på allvar, har förbränt nästan 3500 kcal på olika motionsformer den här veckan, och det är inte lite med tanke på hur lite jag motionerat den senaste tiden. Känner mig rätt så nöjd med mig själv! ;) Har dessutom ätit lite tonfisk eller en liten bit kött varje dag, så jag har klarat av att hålla den där värsta hungern borta, men verkar nog ändå ha minskat i vikt, få se bara vad vågen visar när jag kommer hem, men helt åt skogen kan det inte vara, så mycket tycker jag mig känna mig själv och min kropp.

Nä, nu är det natt, godnatt!

Kommentarer
madeleine

va roligt e låått att vara å skider! du har verkligen viri igång i helgen, härligt me motion! annos tänkt jag fråg om du sko kona lägg ut hede recepti på dömde bröde, sko vila pro baka na nyytt:)

2009-02-02 @ 11:18:59
Marika

Åtminstoni var i kul att koma heim tibaak! :) Recept på kommande!

2009-02-02 @ 20:29:08
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort