Söndag!

Hej alla!

Det blev ingen uppdatering i går, tidig uppstigning och sen kväll gjorde sitt till.

Fredan blev inte riktigt som planerat, skulle ju starta direkt när jag slutade, men då jag kom hem var gubben inte klar och jag var tvungen att gå och handla en dopgåva åt gubben systerson. Gick i godan ro i H&M och hittade en tröja åt mig (jag har som bekant shoppingförbud) och lite kläder åt lillkillen. Sen ringde D. och bad mig köpa en ordentlig kalender åt honom så han skulle få lite ordning på sitt liv. (som om det skulle räcka med en kalender i det fallet ;) ) Dessutom var han så hungrig att han skulle gå och äta till H.... Kom överens om att vi skulle träffas där. Vid bokhandeln var det totalt kaos eftersom de hade flyttförsäljning och höll på att packa i hop allt grejs där, men jag lyckades efter många om och men hitta en någorlunda bra kalender. När jag kom till H var jag också rätt så hungrig så jag unnade mig en tonfisksallad. Kändes roligt att kunna äta något som jag vet var "ok" att äta och ändå mättade ordentligt. Gott dessutom! ;)

Sen hade jag från H&M fått en rabattkupong på 20% på valfri vara, men den gällde bara på fredan så jag frågade gubben om han behövde något. Han behövde bara en tränings t-shirt sa han så då svängde vi in till Topsport i stället. Där hade dom storrea på alla vinterkläder, så innan vi kom oss ut därifrån hade jag köpt mig nya ytterbyxor, ny vinterjacka, D. hade köpt ett nytt träningsunderställ och träningshandskar. Ingen t-shirt dock. Mina byxor var på 80% rea och jackan på 70%, så jag var verkligen nöjd. Även om min börs egentligen inte borde ha öppnats fler gånger den här månaden, så kunde jag bara inte låta bli. Undrar vad jag plötsligt fått för shoppingsjuka, jag brukar ju vara mera eller mindre shoppingallergisk i stället. Inget vidare för ekonomin i allfall så jag hoppas mitt anfall går över snart!

Sent om sider kom vi oss dock till Kållby och jag var ju tvungen att inviga mina nya ytterkläder med en promenad. Syrran och mamma hängde på så det blev en runda här i trakten. Skönt att röra på sig, hade ju inte motionerat dessvärre på torsdagen så. Sen blev det lite Uno spel innan det var läggdags, tidig väckning stod ju först på lördagens schema så det klokaste var att gå och sova.

Klockan 02.30 ringde min klocka, jag lovar er att det var väldigt lockande att stanna kvar i sängen. Masade mig dock upp och gick ner. Strax efter tre startade vi hemifrån och jag satt nu mest och halvsov hela nerresan. Strax efter tio var vi framme vid Dragsvik och Nylands brigad. Där blev det en dag i isande kyla, många kamoflagegröna pojkar (som såg mycket mindre och yngre ut än dom gjorde för sju år sen) och besök inne i kasernerna. Jag tycker att hela stället verkar kusligt likt ett fängelse, så även om det kunde vara intressant att prova på armélivet för en kortare tid, så vet jag inte om jag skulle överleva att bo på ett ställe som det. Hela stället är nog i behov av en rejäl uppfräschning!

Vi startade hemåt en tre tiden och kom hem klockan tio. Fick köra pappas nya bil de sista 150 kilometrarna. Det var kul att få köra en nyare bil och inte bara ett gammalt skrälle som vanligt. Pigg var den också om man jämför med vår trötta Merca. Var lagom pigg när vi kom hem, så det blev nog ganska hastigt sängddags efter hemkomsten. Satte klockan på nio för att hinna med motion nu på söndagsförmiddagen, ifall det skulle vara väder för det.

I morse visade det sig snöa som för sju, så skidorna fick stanna hemma, men det blev en ordentlig långpromenad i stället, mamma och jag tog Kira och Ella (Zindi fick inte följa med för hon bara stretar och orkar inte hålla farten) och vi var ute i drygt en timme. Riktigt uppfriskande att få röra på sig, blev ju mycket bilsittande i går. Nu har vi kommit hem och snart är maten klar. Ska unna mig lite nötkött, oj vad jag ser fram emot det! :-)

Sen har jag suttit och kollat runt lite på nätet, borde söka flera sommarjobb, kanske både i Vasa och här i trakten, så jag undersöker lite möjligheter. Annars inget speciellt, skönt att "bara vara".

Ha en skön fortsättning på söndagen! 

Kommentarer
Sofie

Låter som att ni har haft en trevlig helg. Fick lite kul åt Zindi som inte orkar hålla takten på prommisen! ;)

2009-02-16 @ 07:08:58
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Anonym

Heja Marika som har börjat shoppa! Roko kvinno som int kan änder se. :-) Ja har int glömd de fast i verka sålejs tå int ja e in å kommenter na, men ja e så bizi, så bizi... Sko va rolit ti hör närmari om rejso er, men va ska int vi träffas snart. Du e no så tåff så tåff me oitasi det! Applåååd!!

2009-02-16 @ 16:50:43
Mia

Nå he va ju jag nåter som glömbe ti säj vem ja er, men he kanski du sku ha kona räkn ut..

2009-02-16 @ 16:52:15
Marika

Sofie - he värsta e ju att he e Zindi som sko vara mest i behov åv motion, halva hundn sko ju bööv bantas bort.. ;)



Mia - no sko ja väl a kona räkn ut att i va tu fast du fösöka va liiti hemli föst. Vi måst no råkas jär småningom, så int vi imisstag glömber bort ho ana siir ut. Ja känder int me såde faalit tåff all gang, men tå kan man ju sii se i speijiln så kanski man minns vaför man kämpar.. ;-)

2009-02-17 @ 06:46:29
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort