Ännu en dag med härligt väder!

Efter att ha haft sovmorgon till klockan tio och ännu legat och dragit mig ganska länge efter det steg jag upp. Var hungrig som en varg, men efter ett mål med öronvax var man som ny igen. Gårdagen var rätt så jobbig, hoppas att det inte blir flera dar som den för då ger nog åtminstone David upp. Han var ordentligt trött på att fasta igår. Sa att han längtade efter att få äta nåt riktigt salt och fett. Helst en smörgås med lördagskorv på! ;) Ja hoppas verkligen att han orkar hålla ut, för om han inte orkar och börjar äta som kommer ju jag att bli så frestad av att se på när han äter.

Hade bestämt mig för att jag inte skulle väga mig innan det gått en vecka, men när gubben gick så snabbt nedåt så kunde jag förstås inte hålla mig. Kommer inte att berätta hur mycket som rykt innan det gått en vecka i allafall men det går åtminstone åt rätt håll än så länge! Även om det är mest vätska man förlorat de tre första dagarna. Man får räkna med att gå upp två kilo när man börjar äta vanlig mat igen eftersom kroppen då samlar på sig den vätska den förlorat när man fastat.

Men det är väl några veckor till innan man får börja njuta av mat igen, jag hoppas verkligen att jag ska hålla ut. Jag vet ju att det är värt det, vad är väl några veckors självplågeri om man mår så mycket bättre efteråt? Känner nog dock att jag är svagare än normalt. Var på min vanliga långpromenad med Kira för en stund sen och min puls var mycket högre än normalt, trots att jag inte gick snabbare än vanligt. Men vad gör det - det bränner ju bara mera! ;) Var i övrigt en alldeles underbar promenad. Några minusgrader och strålande sol - härligt!

I dag är det städning som gäller som sagt. Ska bara vänta på David som är ute och ränner som vanligt. Det är ju mycket roligare om man är två som hjälps åt. Nu när solen börjat lysa på ordentligt ser jag nog att jag verkligen borde ta itu med fönstertvättning, men ska vänta tills jag känner mig riktigt fylld med energi. Tills dess får fönstren väl vara lite smutsiga, det hänger ju inte på liv och död heller.

Sen har jag lite uppgifter i fysiologi som jag tänkt ta itu med i dag. Men jag antar att dom får vänta till senare då David ska och spela tennis med Kim, då har jag ju ändå inget annat för mig. Ska skriva en massa om nervsystemet. Inte det lättaste att förstå sig på kanske men man måste ju försöka sitt bästa i vilket fall som helst. Kan ju bli riktigt intressant om man bara ger sig tid att göra uppgiften ordentligt.

Har en ganska skön vecka nästa vecka också. Två hela dagar, två förmiddagar och torsdagen ledig. Verkligen en mjukstart det här! Hoppas man inte får plugga som en galning strax innan praktiken då i stället, skulle kännas bättre om det vore "jämna plågor" under hela terminen. Är bara två månader och en vecka kvar innan vi åker ut på praktik, det ska verkligen bli kul med lite omväxling. Ingen tentläsning eller en massa hemuppgifter att fundera på varje kväll.

Nu ska jag surfa vidare, måste hinna min vanliga cyberrunda innan David kommer hem, för då blir det som sagt städning för hela slanten! :-)

Ha en riktigt skön fortsättning på lördagen!

Kommentarer
Irene

Va ni e duktiga som orkar kämpa så!!!

2009-01-17 @ 16:42:48
Marika

Egentligen orkar jag inte men jag är envis som en åsna.. ;-)

2009-01-17 @ 22:32:56
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort