Ny vecka, nya möjligheter... :)

Efter Saras kalas i går kväll hämtade vi brorsans bil från busstationen. Körde via Dantti o Ninas för att se om de var hemma så att vi kunde få extranycklarna till Audin. Hemma var de och där blev vi kvar till sent in på natten. Här kan man inte tala om "främansveti". :) Så lagom trött har man ju varit idag. Roligt var det i allafall och Moa var lika glad som alltid över att man kom dit, även om hon fick så lov att ställa in sin planerade cykeltur. Melker hade vuxit så det var inte klokt, han var minsann ingen liten nyfödd bebis längre, speciellt efter att man just sett lilla Moah. :)

Har varit en bra dag på jobbet, lite yr var man då man skulle ha lite koll på själv vad man riktigt höll på med, men det gick bra. Avslutade dagen med ett rejält boxningspass, härligt! Tyvärr verkar det som att det inte blir nåt boxningspass den här torsdan, då det ju är midsommarvecka, men jag får försöka överleva tills måndan.. ;)

Har nu svept ihop lite mat och ska nu hoppa i duschen, det borde jag ha gjort för dryga timmen sen, men magen ropade efter mat och den vann den här gången! I kväll ska det bli tidigt läggdags, jag vet att jag säger det varje gång, men det lyckas så sällan. Men idag ska det lyckas, det bara måste, annars orkar jag inte i längden.

Ha en bra måndag, regna inte bort!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort