Söndag

Blev inga större inköp på vår stadsrunda igår, mest i matväg. Hittade en overall åt lilla Moah, den kunde jag ju förstås inte låta bli, men inga kläder åt mig själv trots att vi gick runt i så gott som varje klädbutik i hela lilla J:stad. Hade dock turen att strax innan fynda två par byxor ur mammas garderob, så jag hade så att säga inget större klädbehov heller för tillfället.. ;)

Fick äntligen träffa gubben igen då han sent omsider på lördagskvällen kom hit. Den spenderades sedan i gott sällskap vid Robbi och Mias. Blev rätt så sent (åtminstone för gamlingar som oss) innan vi kom oss tillbaka till Kållby.

I morse var vi uppe med tuppen eftersom vi skulle på gudstjänst. När vi kom dit kunde vi konstatera att vi var en timme för tidigt ute, så vi fick svänga om och köra hem igen och vänta en timme. Typiskt oss, haha! Man får ju vara glad att det inte var en timme fel åt det andra hållet. Hade först tänkt åka in till stan och äta för vårt presentkort som börjar bli rätt så gammalt vid det här laget, men sist och slutligen blev det mammas kök ändå, gott det också! :)

Har nu varit ute och "provkört" våran skruttiga Merca, gubben ville testa hur den är på vägen nu efter att det bytts fjädror varvet runt på den. Tog lilla Kira med, hon har ju inte fått spendera allt för mycket tid med oss de senaste dagarna och hon njöt i fulla drag. Körde in via Esse och såg oss omkring, det är vackert där! Kira med huvudet ut genom den öppna sidorutan och med vinden i pälsen. Sommarfeelis! :)

I kväll ska vi på kalas till syrrans, då får man ju se Kevin och förhoppningsvis också lilla Moah igen, yes! :)

Ha en riktigt skön söndag, varmt är det ju åtminstone om nu även solen inte riktigt vill orka kika fram. 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort