Underbar helg

Har haft en alldeles underbar helg. Har njutit för fulla muggar av sol och sjöliv. Blev till och med lite för mycket av det goda för mina stackars axlar som nu är lite väl brända. Nåja, det värsta börjar redan gå om, så nån farligare bränna var det väl inte, men så det svider när man ska klä av och på sig åtminstone. Inte det bekvämaste att ligga heller, så förra nattens sömn blev nog lite lidande. Men är huvudet dumt får kroppen lida, har ju bara mig själv att skylla.

Var även en vända till Vasa igår kväll, då vi var på gudstjänst. Tänkte bara då vi körde om vårt hus att jaha - där "bor" jag. Saknar nog min egen säng, men man ska inte klaga, här hos mina föräldrar bor man som på hotell. Nästa helg borde dock bli en Vasa helg då gubben ska jobba. Men han är i stället ledig onsdag och torsdag ( min föddis btw.. ;) ).

Har i kväll varit på en långpromenad med kusin Anna - vi är ena riktiga hurtbullar (eller?:)). Var borta nästan en och en halv timme trots värmen. Flugorna var ju som galna runt oss förstås, men det är sånt man får ta, nog är det ju ändå ljuvligt med sommar!

Har även fått njuta av Kevin ikväll, inte illa! :)

Hade tänkt bjuda på bilder från helgens sjöliv, men min kamera blev trött. Får knycka lite bilder av farsan istället - här kommer t.ex. en av min söta söta brorsdotter. Sex dagar gammal på fotot! Underbar!



Sen lilla söta Moah också naturligtvis!



och mosters stora gullponken Kevin



Mor min stryper väl mig för att jag satte upp det här kortet men jag tycker att det är så fint!

Godnatt alla!

Kommentarer
Linda

Underbara syskonbarn! :)

2009-06-29 @ 22:05:21
Sofie

Härliga barn! :)

2009-06-30 @ 08:02:40
madeleine

ljuvliga ungar:) å håller me om att sista fotot e fint! :)

2009-06-30 @ 08:54:12

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort