Äntligen helg!

I dag var jag ju ledig på förmiddagen. Hade planerat in en riktigt lång sovmorgon och satte klockan på tio. Låg sen och läste tills klockan var över ett, så jag räknade med att sova som en stock tills klockan skulle ringa. Men tji fick jag, vaknade kvart över åtta och kände direkt att jag inte skulle få nån sömn igen så jag steg upp och hann då i stället med lite mera innan praktiken.

Rivstartade med en riktig långpromenad, har blivit tunt med motion den här veckan, redan fuskat två dagar med promenerandet. Sen var det sånt underbart vackert väder när jag kom hem så efter en snabb dusch satte jag mig för att sola på balkongen. Våra utemöbler är tyvärr inte så bekväma, så man domnar i ändan efter en stund, så riktigt länge blev det inte suttet där ute, men tillräckligt för att man hann njuta en stund.

Har hunnit tvätta några omgångar smutstvätt och fixa till lite mat innan det var dags att promenixa i väg för ännu ett pass med mina åldringar. Intressant att ha ett kvällsskifte mellan varven, tyckte att vi hade det rätt så lugnt där även om det bara var min handledare och jag. Hur som helst ska det bli skönt att ha två dagar ledigt nu, har lite svårt att koppla bort tankarna när jag kommer hem. Har bestämt mig för att ha en helg i motionerandets tecken, här ska tas igen för allt slappande inne i veckan! ;-) Om det sen lyckas återstår att se.

Nu måste jag fixa nåt ätbart åt gubben. Jag har ju tydligen "haft kylskåpet med mig" när jag varit borta. Stackarn ;)

Ha en trevlig helg!

Kommentarer
janna

Roligt att du trivs på praktiken! Jag väntar å på vår "träff", bara vi händar var iskick. Hulda passa på å fik magafari precis tå ja e gräsänka... Kul!

2009-03-28 @ 09:48:36

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort