Helgen

Blev ett längre blogguppehåll nu igen.

Fredagens tent gick riktigt bra, känns så åtminstone. Blev sen avfärd norrut så fort vi slängt ner lite kläder i nån väska. For via Citymarket och jag fick ett par nya byxor, svarta Puma "mjukisbyxor". En på min klass hade köpt såna och de såg både snygga och bekväma ut så jag apade efter. Är jättenöjd, tror jag kommer att gå med mjukisar resten av våren. :)

Vi for först till mina svärs, var på en promenad med Malin och sen spenderades kvällen i tortillans tecken vid Lotta o Stefans. På lördag så steg vi upp i någorlunda tid. Packade ner våra grejor och styrde mot Kållby. På vägen hämtade via upp våran fadderdotter Moa som fick hänga med oss hela lördagen.

Hann vara med min kära mor på shoppingrunda i Karleby. Blev lite nya t-shirts åt mig, två stycken muffinsplåtar, och sen i Blossom butiken hittade jag äntligen "första hjälp lådan" jag jagat i alla världens butiker. En skjorta och ett par skor åt gubben. (Tyvärr var skorna aningens små, men dom kostade hela 5 € så det var ingen större förlust.. ;-) ) Sen provade jag ett par jeans vid H&M. Kunde med glädje konstatera att min byxstorlek krympt med tre storlekar! Dagens höjdpunkt! :) Blev dock inget köp, skall vänta tills jag blivit av med några kilo till. Sen skulle jag gärna vilja ha ett par vita jeans till sommaren, får se vad det blir av den funderingen.

Resten av kvällen förflöt rätt så lugnt, hann på promenad med Moa och vara på husesyn till min bror och hans frus nyköpta hus, där renoveringen var i full gång. Sen blev det sent så vi körde till Moas så hon fick gå och lägga sig. Strax efter tolv körde vi hem, via Korv-Görans för gubbens skull och sen rakt i säng, jag var alldeles slut. Man börjar ju bli gammal, orkar inte med så mycket program på en och samma dag.. ;-)

I dag har jag och mamma varit på promenad med hundarna, väntar nu bara på att maten ska bli klar. Har även bakat en marängrulle som försenad födelsedags"tårta" åt gubben. Blev ingen riktig tårta som jag planerat, kanske nästa år! :-)

Ha en riktigt bra fortsättning på den här underbart vackra söndagen!


Kommentarer
Sofie

Hjälp! Tre byxstorlekar!! Det kan ju inte finnas något kvar av dej längre! :-)

2009-03-23 @ 07:26:45
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Marika

jooodå, det finns nog mera än man skulle önska! :-)

2009-03-23 @ 19:07:36
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort