Tisdag

Godmorgon! (eller?)
Har redan varit vaken i nästan tre timmar, fick stiga upp med gubben i morse och plocka ihop nån mat åt honom tills idag. Får försöka hjälpa till att hålla hans humör uppe efter gårdagens tråkiga besked. Försökte sen gå och lägga mig tillbaka, men jag hade hunnit piggna till för mycket så nån sömn hann jag inte få tag på innan klockan ringde igen.

Vågen stod stilla igen imorse = ingen viktnedgång på 5 dagar! Fy vad less man blir, jag har ju varit så duktig den här veckan och sen står det mest stilla. Hoppas att min konsulent får upp humöret på mig, för nu känns det verkligen omotiverat att hålla på. Har åtminstone enligt min våg klarat att komma under den vikt jag lovade henne, men om det räcker till för hennes våg är en annan fråga. Äh, skit samma, jag vet ju att jag har gjort om inte mitt bästa, så åtminstone väldigt nära!

Ska nu samla lite krafter inför fysiologin, fyra timmar, pust! Kvällen är redan fullbokad dessutom. Borde göra mera instuderingsfrågor, läsa på inför den första lektionen om injektioner i morgon och sen var det ju klassmiddag i kväll också. Ja, i morgon ska vi börja ge injektioner, spännande! Blir väl att sticka i apelsiner den första dan, men redan på måndag tror jag vi ska börja sticka på riktigt! Jaiks!!

På tal om kylskåpet så har jag världens sötaste hund. Jag låter henne vara utan koppel när jag rastar henne på mornarna och hon ser ut att njuta till max när hon spurtar på där på baksidan, mammas sötnos! :-) Sen kommer hon snällt med in tillbaka och i morse for hon raka vägen in i badrummet och satte sig i korgen. Hon brukar annars gå och gömma sig under sängen när hon vet att jag ska gå till skolan och jag förstår henne så väl. Vem vill väl vara instängd i ett badrum en hel dag? I går ville åtminstone inte hon det så under dagens lopp hade hon öppnat dörren och kommit ut, den rackaren.. sen kan man inte ens vara arg, hur skulle man kunna vara arg på nån som är så glad, så glad över att man äntligen kommer hem!


Mammas älskling!

Kommentarer
Åsa

Oj, va söt lilla vovven e... :-) Kämpa vidare bara, du e super dukti!

2009-03-10 @ 08:20:18
Marika

vist e hon för söt.. :-) O tack för peppningen - den behövs verkligen i det här läget!

2009-03-10 @ 10:58:01
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Sofie

Hur söt får man vaa??! :)

2009-03-10 @ 20:41:08
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort