Internationella Sjuksköterskedagen

Hela långa dan, så passa nu på att fira ordentligt!

Har varit ett par timmar i skolan och haft våran utställning, hållit ett kort föredrag och annars fördrivit tiden. Det var inte många som visade nåt större intresse för våran utställning. Vi hade den i cafeterian i skolan och de flesta som såg att det var nåt speciellt på gång där så vågade ju inte komma närmare och se vad det riktigt var utan de gick istället en omväg för att inte störa.. ;)

Fia var bussig och gav mig skjuts hem trots att hon egentligen inte skulle via stan, så jag slapp vänta en evighet på bussen. Nu lyser visserligen solen, men jag är så trött som en människa bara kan bli (tror jag åtminstone, det känns så.. ;) ) Så jag tror att jag syndar lite och lägger mig i vågrätt läge en stund istället för att söka mig utomhus. Nog hinner jag med en promenad ändå innan gubben kommer hem. I går hann vi inte och handla, han kom in rusande strax efter halv nio och jag hann bara se ryggen av honom innan han igen försvunnit ut genom dörren för att spela tennis. Så det blir att handla idag istället. Till all lycka hade han haft sinnesnärvaro nog att svänga in via en kvällsöppen butik och slarva hem ett paket med havregryn, vad hade dagen blivit till om jag tvingats lämna bort morgongröten? Ve och fasa.. ;)

Sen var han dock lite mindre populär i morse, för det första var han såååå trög då det gällde att stiga upp så jag kom tio minuter senare till skolan än jag planerat. Sen det sista han gör innan jag stiger ur bilen är att stänka kaffe på mina byxor. Ni kan ju tänka er hur det ser ut med stora gulbruna kaffefläckar på ett par ljusa jeans. Hur roligt är det att se ut som om man kissat ner sig när man ska stå och hålla föredrag i skolans cafeteria? Gubben var väldigt billig kan jag lova! Nästan så jag kunde erbjudit lite pengar med på köpet... (typ nån miljon eller så... )

Nåja, vad blir väl bättre av att gnälla, ska sluta mina blå en stund och ladda batterierna så jag orkar trakassera honom under vårt storshoppande i kväll.

Ha det gott, njut av det vackra vädret ni som inte är lika utarbetade som jag.. ;)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort