Ledig

Har haft en riktigt skön ledig dag. Underbart väder så man får inte klaga!

I går sov jag till ett efter att ha kommit hem med ögonen i kors från nattskiftet. Men Kira tyckte inte att jag skulle sova så länge så hon höll på och hoppade på mig hela tiden, så direkt utvilad var jag ju inte när jag steg upp. Satt en stund i solen, men man får så ont i ändan av att sitta på våra utestolar så det brukar inte bli så långa pass där. ;) Gubben kom hem vid en fem tiden, men han var trött och inte direkt sällskaplig så jag och Kira drog ut på en länk i stället. Sen blev det lite mat och allmänt slöande. 

I morse hade jag verkligen sovmorgon, ända till nio, tänka sig.. ;) Tog en snabb morgonlänk och fixade sen till frukost. Sen spenderade jag ett par timmar i solen, bara några korta pauser för att vila min stackars plågade bak, sen satt jag en stund igen. När jag blev trött på att bara sitta och hänga tog vi en långpromenad vovven och jag. Har verkligen varit aktiva den här veckan måste jag säga. 13 h motionerade.. ;) Jag sa ju att jag blivit promenadberoende! haha! Det var som sagt alldeles underbart väder och massvis med folk ute i otionsspåret. Dessutom såg jag folk som var och simmade när jag gick förbi stranden! Så nog börjar det bli sommar allt!

Gjorde en Kajsa Warghs "man tager vad man haver" räd i mina skåp och fixade till en stadig måltid. Stekte maletkött, svamp, morot, broccoli och blomkål. Sen vände jag i en matsked färskost med örtpepparsmak. Lite soja och kryddor till så blev det riktigt smaksens! Att det blev så mycket att det räcker tills i morgon gör ju heller inte saken sämre!

Har väntat hela långa dan på att gubben skulle komma hem från jobbet. Vi hade nämligen planerat in en promenad ner till Vasklotbron för att avnjuta varsin lösglass. När han sent om sider kom hem och fräschat upp sig efter arbetsdagen var klockan så mycket att glasskiosken var stängd när vi väl kom oss dit. Snopet! Jag som sett fram emot den där glassen hela dan! Vi svängde in vid Strampen i stället och delade på en efterrättsbägare med glass, men det var inte alls så gott som jag fantiserat att min lösglass skulle varar och nu efteråt mår jag lite illa till på köpet. Man borde väl förstå att hålla sig borta från allt i "skräpmatsväg", annars straffar det sig. Om inte med illamående så syns det på vågen.

På tal om vågen så har den äntligen börjat gå åt rätt håll igen, den senaste månaden har det varit väldigt mycket berg-ochdalbana men nu ska vi tro det fortsätter åt rätt håll. Nytt rekord i morse,  -13 kg för tillfället!  Men bara för att jag skriver det så är det väl upp minst ett kilo tills i morgon bitti. ;)

Har ännu en ledig dag i morgon, vad ska man månne hitta på då? Borde komma mig iväg och handla, börjar ha tömt mina skåp igen. Lyckligtvis har gubben morgonskifte i morgon så jag behöver ju inte vara ensam hela dan. Ska försöka övertala honom att komma med och storhandla när han slutar, jag tycker att det är så tråkigt att göra det ensam, allt löper ju dessutom mycket smidigare om man är två.

Nähäpp, ser att klockan närmar sig tio, det blir väl att ta natt småningom, nu har gubben morsan min "på tråden" via Skype så nu avslutar jag här. Ha det gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort