Hej på er!

Flera dagar utan uppdatering, men det har på nåt vis varit fullt upp trots att jag varit ledig flera dar.

Måndagskvällen var gubben och jag på "dejt". Åt ute och gick i affärer, resultatet blev dock rätt så blygsamt, förutom en kasse med mat så tror jag att vi köpte några upphängningskrokar från ClasOhlsons.

Tisdag då? Fick äntligen gjort nåt åt min lilla vovve och hennes vanvårdade päls. Nu är hon klippt och fin (för en stund framöver...) Blev också lite Stepbody för fulla muggar, roligt! :)

Onsdag var en skoldag med framförande av vår PowerPoint presentation i Forskning och Utveckling och läraren var nöjd - alltså får man väl vara rätt så nöjd själv också. Satte kvällen på att skriva ett referat om en vetenskaplig artikel. Den handlande om en jämförelse mellan två olika metoder för postoperativ smärtlindring och var faktiskt rätt så intressant sen man tagit sig i kragen och börjat läsa. Ännu mera engelska förstås, men vi börjar snart vår engelska kurs, så lite övning kan ju inte skada. På kvällen var jag på en löptur på löpmattan vid gymmet innan jag for på stretchningspasset. Oj, vad mina muskler var nöjda efter att äntligen blivit omskötta lite. Jag är alldeles för slarvig med stretchandet, det kommer att straffa sig i slutändan.

Torsdagförmiddag försökte jag städa lite, men hann inte bli riktigt klar innan jag var tvungen att söka mig mot skolan för att få ihopsvarvat vårt grupparbete i Medicinska ämnen 1. Jag och Anette satt till halv sex på kvällen, då vi plötsligt båda kände en stark röklukt. Gissa om det var obehagligt, nästan hela skolan var mörk och det var bara några andra där som satt i den andra datasalen. Där sprang vi runt på de olika våningarna och vädrade som blodhundar för att försöka ta reda på ifall det brann nånstans. Vårt febrila arbete gav dock inget resultat, de flesta dörrar var ju dessutom låsta, så man kunde ju inte kontrollera alla klassrum och så. Gubben kom efter mig till skolan och när vi stod där utanför så råkade vaktmästaren komma dit. Jag fick då säga åt honom att det luktade bränt så han for och tog sig en titt, men nån brand syntes inte till nånstans. Vilket ju förstås var tur, det var inte utan att det var rätt otäckt där. Kolmörk, tom skola och röklukt i näsan är ingen behaglig kombination. Gubben dammsög när vi kom hem, så var den saken ur världen också.

I dag skulle jag stiga upp klockan åtta, men innan jag visste ordet av hade jag snoozat till klockan nio. Fick bråttom att kliva upp, skulle hinna packa våra kläder och träna innan gubben kom hem klockan tolv. Blev ett rätt så rejält pass på gymmet, skönt! Stuvade in våra saker, Kira och oss själva i bilen och styrde kosan mot Kållby. Ska ha en skön (förhoppningsvis) ledig långhelg, åker tillbaka till Vasa först på tisdagförmiddag om det går som vi tänkt. Har hunnit en vända till Kokkola och shoppa med morsan också. Summa sumarum blev det en grå klänning och ett par nya jeans. Inte utan att man var nöjd när man i provhytten fick konstatera att man fick ta fyra byxstorlekar mindre än för tio månader sedan.. ;)

Nu ska jag ha en lugn "hemhemma"kväll här i Kållby. Hoppas ni också har det riktigt skönt, trevlig helg till er alla!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort