helgen i stora drag

Det har verkligen varit en intensiv helg. Fredagskvällen spenderades i Kållby med min underbara familj. Ett tu tre så slank det också ner både godis och ostbollar så förra helgens "tummande" om att sluta med sånt höll inte i sig så länge.. ;)

Lördagen var ju Malin o Nickis bröllopsdag. Gjorde inte nåt desto mer på förmiddan förutom att sitta med tortyrhårrullar i håret för att få till lite volym/lockar för frisyren. Hade varken pengar eller lust att jaga några nya bröllopskläder så jag tog samma klänning som jag hade på Evas bröllop förra hösten, enkel men bekväm! :)
Mamma satte ett par spännen i håret på mig (hatar annars att ha ner håret så att det kommer för ansiktet, får värsta klaustrofobianfallet när det händer) så nu försökte hon dra det lite uppåt och bakåt och jag var riktigt nöjd! Fick en komplimang både för mina kläder och för håret som verkligen värmde. Tack H! :)

Var rätt så nervös inför fotograferandet i kyrkan, man vill ju inte gärna misslyckas såna här gånger. Lånade dessutom farsans kamera då han har mycket bättre objektiv så man var ju lite ovan. Men ett och annat lyckat kort tror jag nog att det blev ändå. Huvudsaken är ju att brudparet är nöjda!

Efter bröllopet blev vi bjudna till Dantti o Ninas. D´s emigrerade bror som var hemma för bröllopet kom också dit och där satt vi som vanligt i livliga diskussioner till långt in på natten, klockan var nästan fyra innan vi kom hem. Gissa om man var lite halvt borta hela söndan..  Inte borde man i den här åldern vara vaken halva nätterna, man blir ju alldeles i obalans!

Vaknade ju rätt så sent på söndan, klockan hann bli kvart över elva innan jag slog upp mina blå. Eftersom vi var bjudna på söndagslunch till Näs var det bara att masa sig upp och försöka hitta några kläder att dra på sig. Vilket inte är det lättaste då man bort i en kappsäck under helgerna man spenderar norröver. Kom oss småningom iväg och spenderade ett par timmar hos svärföräldrarna innan vi igen styrde mot Kållby.

Hemma i Kållby hade min bror kommit hem på sin sista permission innan han kommer civil nu på torsdan. Förutom en promenad med morsan o Kira så blev det inte desto mera program innan en niotiden då vi satte oss i bilen för att köra hem till Vasa igen. Den här promenaden blev också det enda jag gjort i motionsväg under hela helgen så i morse fasade jag verkligen för att stiga på vågen. Men tills min stora glädje hade ett helt kilo gått upp i rök under helgen, trots ihärdigt ätande och bristfälligt motionerande. I bland förstår man sig inte på hur kroppen fungerar.. ;)

Har avklarat en förmiddag med finskalektioner och har övat en sista gång på vårt drama som skall framföras i morgon, så nu är jag "ledig" resten av dan. Har bara lite smått att hinna med, som t.ex. städa, handla, träna, några hundra skolarbeten... men en liten tupplur tror jag är behövlig om jag ska orka med det hela.

Hoppas ni hade en skön helg!

 


 


Kommentarer
Svägerskan C

Hellou :) vilka härliga bilder :) Litade på att du kan ta foton så bra så det blev bara ett par för min del :)Njuter av att läsa din blogg o framför allt lillebrors uppsåter :) Men också inspirationer av allt ditt motionerande...kommer nog långt efter där ;)men sakta o säkert :)Ha det gott :)

2009-10-05 @ 21:30:46
Marika

Tack! Kul att du kommenterar, man vet aldrig riktigt vem som är inne och läser annars! :)

2009-10-06 @ 15:15:52
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Heidi

;-)

Finfina bilder, speciellt ade i biln...

2009-10-06 @ 20:38:51
Marika

Tack Heidi! He e enda vann di siir na liiti glad ut åtm. Di var liiti svårflirta! ;)

2009-10-06 @ 21:05:15
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort