Ny vecka - nya möjligheter!

Det är inte så svårt att orka vara positiv på en måndagsmorgon när man får börja skolan först kvart över ett.. ;) Hade en fullspäckad dag igår. Började morgonen med Gudstjänst klockan elva. Efteråt blev det mat på Rosso med Mia, Hassi, Sue och Botvid. Oj, så gott, och inte minst praktiskt. Man slipper både kocka och diska! :) Efter maten var vi bara snabbt via lägenheten och bytte till fritidskläder och fixade en matsäck, sedan så blev det en tur längs stigarna på Öjberget. Ola och Stina kom också med och vi hade riktigt trevligt ute i det vackra vädret.

Så fort vi kom hem var det bara att byta om ännu en gång, slänga sig i bilen och köra norrut på 3-årskalas. Våran söta Moa hade födelsedag och det skulle ju minsann firas! Allt för mycket gott slank som vanligt ner i magen, men så fyller hon ju också bara en gång i året.. ;) Lagom kul var det att köra ensam hem till Vasa sen i mörkret, men det gick ju bra. Gubben körde en annan bil hit, en som skulle till nån bilfirma... long story...´Kom oss ju hem någorlunda i tid åtminstone, det var ju skönt!
  
Nu ska jag börja söka fram lite ytterkläder, att cykla till skolan i den här kylan är ju lagom kul, men nöden har ingen lag. Finskalektionerna väntar - åu jee! :) Snart, snart, snart är de över..  ;) Var och kikade på våra läseordningar fram till jul och vi ser ut att ha hur många lediga dagar som helst, få se hur mycket de hinner ändra ännu. Bl.a. nästa vecka ser vi ut att ha tre timmar på måndag eftermiddag, tre timmar på onsdag förmiddag och tre timmar på fredag förmiddag ( finska tent). Resten ledigt. Veckan efter det - tre timmar på onsdag eftermiddag - resten ledigt. Veckan efter det - torsdag och fredag - föreläsningar på Academill under sjuksköterskedagarna. Veckan efter det - tre timmar på torsdag förmiddag, resten ledigt... Osv... Nån som är avundsjuk? :)

Ha en bra start på veckan!

Kommentarer
Linda

Voi rackarn! He låter som du sku ha gårrtungan skola nu just! :)

2009-10-12 @ 16:24:56

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort