Vill inte, vill inte, vill inte...

...skriva finska tent i morgon... :(

Min lediga dag skulle ju gå åt till finskapluggande, men efter att ha sovit till tio och läst en-två timmar så orkade jag inte längre! Har plockat upp lite här, vikt kläder, diskat, varit till gymmet (skippade dock fatburningen, eftersom vi fick besök), agerat barnvakt, haft främmande... :) Allt annat är så mycket roligare än att plugga!

Få se hur det går i morgon. Jag är åtminstone säker på att jag inte blir underkänd, men då man så väldigt gärna skulle få minst 4 i den här kursen. I annat fall blir det att välja mellan att försöka tenta upp vitsordet eller skriva språkprovet i finska och det är ju ungefär som att välja mellan pest och kolera.

Nä, jag tror att en god natts sömn är det som behövs mest i det här fallet. Får jag bara undan den här tenten nu så kommer det nog att kännas lite bättre. (Läs: behöver jag bara börja läsa till min muntliga finskatent... )

Ser åtminstone fram emot en skön ledig helg, ska försöka se lite på uppgiften i FoU men jag kommer absolut inte att ta nån press över den.

Sov gott alla och ha en riktigt skön fredag! :)


Tror jag kommer att se ut så här i morgon när jag ska börja skriva tenten och får en black-out... ;)

CrazyHairStyles1.jpg Crazy Hair Styles image by niroshan_r


Kommentarer
Anonym

Häftigt! Jag har som inte tänkt att det ens är möjligt att lära sig läsa så pass tidigt, återstår att se om hon kommer på hur man gör här framöver :) Haha, stackars dig .. förtår att du tyckte det var tråkigt, tycker inte heller om att ha höglösning (har jag kommit fram till efter att ha läst ett x antal böcker det senaste 4 åren)



Och englis tackar för grattisarna :)

2009-10-22 @ 22:32:37

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort