En sen onsdagsblogg

Hej alla!
Kom hem från boxningen och stretchningen för en stund sen. Tungt men förhoppningsvis också effektivt! :) Hade Fia som slagpåse i dag och vi fick verkligen ge på, verkade lite som om han som drog passet riktade in sig på att plåga oss speciellt mycket. Det är så frustrerande när man vill slå/sparka så hårt men det inte längre finns nån styrka i armarna/benen, allt känns som gele. Men då vet man ju åtminstone att man inte har hållit tillbaka! Blev inga magmuskler den här gången utan mest sparkar, så få se om man kommer sig upp ur sängen i morgon. Börjar först halv ett så jag har ju god tid på mig att försöka ta mig upp.. ;)

Hade en kort skoldag i dag också, en timme praktikinfo mellan 11 och 12, då fick vi önska praktikplatser för vårens praktik. 5 veckor på inremedicin och 5 veckor på kirurgisk avdelning - det blir säkert lärorikt! Efter lunchen samlades vi för grupparbete i vårdpedagogik och gick igenom vårt drama som ska framföras på tisdag, och mellan halv två och två hade vi handledning med våran lärare. Det var snabbt undanstökat så det blev att slänga sig på cykeln och trampa hemåt.

Kände mig lite slö så jag har inte gjort nåt vettigt i dag, busat med min söta vovve, gjort tonfisksallad, läst och surfat lite. Inte förrän jag började ställa mig i ordning för träningen steg jag upp. Det var skönt men det straffar ju sig i slutändan, bara för att man slappar en dag så ser vår lägenhet nu ut som ett bombnedslag, disken hopas och så har jag ju dessutom inte ens läst på min finskatent idag. Nya tag i morgon, hinner ju säkert (läs: förhoppningsvis) göra nåt på förmiddan då jag är ledig, vi får se! :)
Har lovat gubben köttbullar då han kommer hem och äter på lunchen och det man lovat ska man ju hålla, eller...?

Ni sover väl alla redan, väldigt gott hoppas jag. Ha en bra dag i morgon! :)
 


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort