...

Söndagen så gott som avklarad...
Blev läggdags rätt så tidigt i går så jag vaknade redan tio före sex i morse och tänkte aldrig få fatt i sömnen igen. Måste dock ha slumrat till en stund för jag hann drömma att jag skulle på resa men när vi kom till flygfältet hade jag glömt passet hemma. Snopet!

Blev att stiga upp en halv nio tiden, det var gudstjänst i dag och vår tur att ha hand om kyrkkaffet, hade bakat chokladkaka i går som det blev att bjuda på och till all lycka var den god, trots att jag inte är nån vidare bagare. Efter att ha fått diskat undan blev det söndagslunch ute på stan med Hassi o Mia och trots att det nu är många timmar sen så har man knappt och knappt sluppit mättnadskänslan ännu - ett tecken på att man ätit lite för mycket? =)

Har spenderat ett antal timmar med att se några avsnitt ur Lilla huset på prärien och sen fick jag tom med gubben på en promenad! Min lycka över detta varade dock inte länge då han skulle svänga om redan efter en liten ynka bit längs strandpromenaden. :( Så nu sitter jag här hemma och känner att min motionskvot för dagen är långt ifrån fylld - frustrerande! Men - med lite tur och gott planerande så kanske det blir gymmet i morgon.

Nu ska jag surfa vidare, ha en skön avslutning på helgen!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort