Lördagsmorgon

Godmorgon alla! :)
Har vaknat utvilad för en gångs skull, även om klockan ringde redan halv åtta. Har frukostat och skickat i väg gubben till jobbet. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli tio så drar jag iväg till gymmet. Blir mitt fjärde pass denna vecka så liite duktig känner jag mig nog.. ;)

Var ju på boxning i onsdags, och det var jättekul. Tufft pass och mina magmuskler ropade mer än en gång efter nåd. Men 45 minuters stretchning efteråt gjorde susen så jag har inte känt mig alldeles fördärvad i kroppen ändå. Torsdag blev en vilodag men i går prövade vi på FunctionalMove. Det var ett pass som var mera inriktat på muskelträning så i längden tyckte jag att det blev lite tråkigt, vill ha mera fart på när jag tränar. När timmen var slut kändes det som om jag inte gjort nåt alls och det är ju känslan av att vara riktigt trött efter ett pass som är såååå skön! :)

Fia, Ida och jag testade också den infraröda bastun igår. Det kändes att det var en annorlunda värme än vanlig bastu, riktigt avslappnande så det var tur att man städat klart innan man tränade/bastade.. ;)

Nå, idag ska Fia o jag i konditionssalen igen, känns som om man var tvungen att ge på lite extra idag då gårdagens pass inte kändes så effektivt och dessutom ska man försöka träna för att kompensera det man tryckte i sig under gårkvällens fredagsmys - det har sina nackdelar det där fredagsmyset! Gubben och jag tummade i går på att vi inte ska äta mera godis och chips - vi ska se hur länge det håller! :)

Ha nu en skön lördag allihop!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort