Nästan ledig i dag.

Ska ju till nattskiftet i kväll, men har ju hela dan på mig att göra nästan vad jag vill. Det är soligt och varmt och nästan så jag undrar om man borde söka sig till stranden. Men är strandsäsongen över? Kommer jag att känna mig alldeles bortkommen om jag åker dit nu...? :) Jag har inte varit på stranden på flera veckor så jag har absolut ingen aning om folk ännu njuter av sommar, sol och värme eller om man börjat inse att hösten är i antågande.
Vi kom oss nog iväg och var kulturella i går. Var först på en kulturell kebabtallrik till "LINDA". (Nämnde jag att vi börjat vår vikttävling...? :P) Sedan var vi på Virpis konstutställning i Biblion innan vi gick till torget för att trängas med alla andra människor. Såg på Sambatåg, jonglering och köpte en lakritsrem. OBS, bara en. ;) Vid tio tiden hade vi vår kulturella dos för året fylld och begav oss hemåt igen.
Kvällen avslutades med film, The curious case of Benjamin Button, ni kanske har hört om filmen där Brad Pitt föds som gammal och sedan blir yngre och yngre. Lång var den, över två och en halv timme, så mina ögonlock var nog väldigt tunga innan det blev dags att krypa till kojs. Försökte mig på att sova länge i dag för att sen orka med nattskiftet och strax efter elva nångång steg jag upp för att i slow motion påbörja min dag.
Var ju bara tvungen att stiga på vågen för att checka läget efter gårdagens katastrofala inledning på viktnedgången, men döm min förvåning då vågen visade minus 600 g. :) Så tydligen ska jag fortsätta med kebab och lakritsdieten så ryker nog kilona snabbt! Haha!
Nu sitter jag då här och velar mellan strandliv eller att stanna hemma och försöka göra någon nytta. Vi ska se vart det bär. Ha en skön fredag och en trevlig helg, hoppas ni får vara lediga åtminstone!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort