TJ 2

Ännu ett morgonskifte avklarat, ett som avverkats med ögonen mera eller mindre i kors eftersom jag aldrig tänkte få tag i sömnen i går kväll. Nu borde jag göra en massa, baka nåt att bjuda på på fredag när jag är sista dan, städa färdigt för den här veckan, tvätta kläder då jag ska vara borta hela helgen och lite till, TRÄNA, handla mat osv... Men jag vill bara sluta mina blå och ta en tupplur. Jag har saknat på min sköna varma säng hela dan. :)
Ska hoppas jag får något vettigt gjort i dag åtminstone, i morgon har jag kvällskifte och efter fredagens morgonskifte far jag troligtvis direkt norrut med syster S som varit på kontroll med lilla P till kardiologen. Borde alltså ha färdigt allt tills i morgon kl 12. Tur att natten är lång..
Gubben fick förresten ledigt fr.o.m. onsdag nästa vecka, nåt borde vi ju hitta på, men vad? Jag har ju varit så sugen på att åka till Stockholm, men efter att ha kollat lite färjepriser o hotellpriser och sånt så börjar min ekonomiska sida sätta sig på tvären. Helst vill man ju ha kvar liite av de pengar man förtjänat ihop i sommar. Så förslag på "billi roligt" mottages med tacksamhet. Även sällskap är välkommet. :)
Nu ska jag börja på i nån ände i alla fall, kanske med en tupplur.. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort