TJ 3

Tre arbetsskiften kvar. Morgon, kväll, morgon.
SEN ska jag njuta, jag säger bara det! Gubben fick bytt sitt måndagsskifte så efter söndagens vaknatt som drog ordentligt ut på tiden på morgonen (varför börjar allt möjligt hända precis i skiftesbytet?) så väckte gubben mig klockan tolv och sen drog vi norrut. Vi hade två intensiva dagar då vi hann avverka allt från söndagsmiddag på Pedrina i goda vänners sällskap, kvalitetstid tillsammans med syskon och syskonbarn, snabbvisit i Näs, "shopping" vid Nordic Home Outlet butiken och sist en vända till D o N´s där våran goa Moa som vanligt underhöll med tusen och en frågor och funderingar.
I lördags firade vi förresten vår 6:e bröllopsdag. Var är bromsen? Åren flyger förbi och jag hinner inte med. Lite roligt dock att tänka att när vi för sex år sedan stod vid altaret hade jag aldrig i mina vildaste drömmar kunnat tro att vi om sex år skulle befinna oss i den situation vi är i dag. Då hade man ju (trodde man) framtiden färdigt utstakat, - hitta en trevlig plats att slå ner bopålarna på och sedan fylla huset med underbara ungar, men ack vad man kan missta sig! Men även om saker blir annorlunda än man tänkt sig kan jag ju inte påstå att jag är säker på att jag hade blivit lyckligare av att de planerna och drömmarna man hade då hade gått i uppfyllelse.
I detta nu har gubben och jag kommit hem från en länk, dock blev det samma sak som alltid, jag får dra med honom och sedan när vi kommit en bit så ska han bara börja dra ner på sträckan vi ska gå och "hotar" med att han inte kommer med flera gånger om han inte får som han vill. Så innan vi är hemma igen så är vi lagom sura på varandra för att ingen får riktigt som man vill. I morgon drömmer jag om att komma mig i väg till gymmet, jag bara måste komma igång igen. Jag tycker om att träna på gymmet men det gäller bara att få en början efter sommaren långa träningsuppehåll.
Nu bastukväll. Over and out.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort