Det här med svenskan...

Ledig fredag är rätt så skönt om jag får säga det själv! Förutom att jag tryckte på snooze mer eller mindre i sömnen i morse så gubben var fem före att bli försenad så har jag haft rätt så flyt sedan dess. Tog sovmorgon till närmare klockan tio och startade sedan dagen med ett gympass. RVP stod på schemat, alltså träning för lår, mage och rumpa. Aj, vad det brände i mina muskler, men oj, vilken skön känsla efteråt!

Kom hem och tog en kort promenad med vovven och öppnade sedan ett efterlängtat brev. Jag menar förstås lönekuvertet ifall nån inte förstod. :) Skönt att få betalt för de sovmorgnar man missade under jullovet! Sen kollade jag mina mail och hade fått vitsord för hela engelskakursen. En femma! Gissa om jag blev nöjd! :) Nu har jag alltså en femma i både finska och engelska, men på något konstigt vis bara en fyra i svenska kursen från i fjol. Betyder det alltså att jag är bättre på att kommunicera på finska och engelska än på svenska? ;) Nån annan slutsats kan jag ju inte dra, eller?

Har för tillfället slängt ut vårt täcke och våra dynor på balkongen, nu ska vi hoppas att alla kvalster fryser ihjäl. Ska alldeles strax dra fram dammsugaren också, så är man förhoppningsvis någorlunda klar med städningen till gubben kommer hem om en timme. Antar att han inte skulle ha nåt emot att komma hem till en nystädad lägenhet!

Önskar er alla en riktigt skön helg, det tänker åtminstone jag ha!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort