Fullspäckad dag

Bilen vägrade starta i morse. Till all lycka kom Emma som en räddande ängel och hämtade upp mig, så vi blev inte många minuter försenade ändå. Genomled en dag proppfylld med information, patofysiologi, patobiologi, klinisk biokemi och allt vad man kan tänka sig. Inte utan att hjärnan tillät mina tankar att ta små utflykter mellan varven.

På väg hem fick jag SMS av Sue som frågade om jag kommer med på Zumba och så mycket positivt man hört från folk som prövat så var man ju tvungen att pröva. Jag kan åtminstone konstatera att det är lika långt mellan öster och väster som det är mellan zumba och konditionsboxning. Roligt var det, det förnekar jag inte, men både Sue och jag kunde konstatera följande: Detta är en sak som man bara kan göra i början, när alla är nybörjare, då skiljer man inte ur så mycket. Samt: Det är svårt att svänga med höfterna när ens böjlighet är i det närmaste jämförbar med en järnstång. Men som sagt, det var roligt, så jag tror nog det blir flera gånger. Det var fullsmockat i salen så de har fått sätta in två extra Zumbapass till nästa vecka. Hoppas det inte är lika trångt då, nu fick man vara lite rädd att smocka ner nån mellan varven.

Har också kämpat på och lagat leverbiffar idag. Hade en hel lever på ett kilo och innan man hade fått den mald...
(Intet ont om Tupperwares Quickchief, men den tänkte nästan gå bet på levern) Hade ett och annat problem innan hela smeten var stekt och det var inte bara en gång som tvivlen gjorde sig påminda och jag funderade t.o.m. allvarligt på att spola ner hela smeten en vända, men slutresultatet blev överraskade gott. Dessutom har vi nu kylskåpet fullproppat med leverbiffar, säkert många nog att föda ett helt kompani.

Ledig i morgon. Preliminärt inbokat gympass med Sue klockan elva, med "väderreservation". Mildare väder gör att promenad/skidåkning får förtur framom gymmet. Nu ska jag hänga lite kläder på tork och sedan krypa till kojs. Gubben har morgonskifte i morgon så det blir tidig väckning. Gonatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort