Måndag

En alltför kort natt, andra natten i rad dessutom, gjorde mig tveksam till om jag överhuvudtaget skulle orka med nån skola idag. Dock har det gått relativt smärtfritt, även om jag missade att vi skulle börja kl 9.0 istället för 9.15 som vanligt. Har nu börjat med andra delen i medicinska ämnen 2, nämligen kirurgi. Kommer att bli mest bukkirurgi men det är bara bra tycker jag eftersom jag troligtvis kommer att vara fem veckor på avdelningen för bukkirurgi under min praktikperiod nu på våren.
Började även en ny kurs som heter hemvård och geriatrisk vård. Där ingår lite läkemedelsräkning också, i morgon ska vi räkna, ser fram emot det! Blir räknetent igen nästa tisdag, men förhoppningsvis går den bra. Har alltid tyckt om matematik, så länge den hålls på någorlunda mänsklig nivå, har nog lyckats förtränga större delen av allt vi räknade under åren i yrkes, men... :)
Nu är frågan, ska jag vila en stund eller läsa på patologitent? Har lite planer på ett Zumbapass här senare i kväll, vi får se. Ett vanligt gympass vore också skönt. Blev en vilodag igår då vi hade vänner över på mat och mina sönderskavda fötter behövde få återhämta sig lite, men nu känns det som om det vore på plats med lite motion igen. Har ju visserligen cyklat skolan tur och retur och varit på en kort pissepromenad med vovven, men inget går upp mot att riktigt få svettas loss på gymmet! :)
Känner mig både trött men ändå glad, vet inte varför jag är glad, men å andra sidan - vad skulle jag ha att sitta och sura över? Att busa lite med min söta vovve är ju tillräckligt för att man ska bli glad, så jag tror jag skall göra det en stund. Bara jag inte tar i så jag spricker. hehe...
Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort