tisdag 19.1.10

Här har det blivit en lång sovmorgon även om jag visste att jag inte borde. I dag börjar skolan först kl. 3. Har först en tent med lite räknande och sedan två timmars föreläsning om onkologi och vård av cancerpatienter. Så skola från 3-6 i dag alltså. Känns lite bakvänt om jag får säga det själv. Borde egentligen ha stigit upp i tid i morse och läst på torsdagens kirurgitent och eventuellt också slängt nåt öga på arbetet i geriatrik, men nu blev det bara inte av. I går startade en ny kurs och då fick man ju en till tent och ett till arbete som skall vara fixade småningom. Dock var det ganska länge tills deadline där så det är nog bäst att koncentrera sig på MD02 tenterna och gerietrik kursen först, annars är risken för burnout överhängande.

Hade en rätt så lugn dag i går, skola från nio till fyra, zumbapass, matlagning, butikshandlande, ett nytt avsnitt av familjen annorlunda. Märk väl, ingen tentläsning i går heller, det här bådar inte gott...

Väntar på ett viktigt och spännande besked i slutet av veckan så jag tror vi trycker på "fastforward" knappen fram tills fredag, då skulle man ha undan två tenter till åtminstone.

I går var i övrigt en av de få dagar när det kändes någorlunda "skönt" att vara barnlös. Vi hade pediatrik och pratade om olika infektionssjukdomar som drabbar barn, vården av dem osv. Fatta hur snabbt det kan gå från att barnet känner sig "lite konstigt" till att det är en hårsmån från döden, om det ens klarar sig. Jag tror jag skulle oroa ihjäl mig om jag hade barn och de blev sjuka. Vill även passa på och slå ett slag för rotavirusvaccinet. Jag lovar er föräldrar, ni föredrar nog att ert barn blir lite gnälligt och kanske får lite feber av vaccinet än att det ska få rotavirus och kanske bli uttorkat. Nåja, dagens dos av skrämselpropaganda. Det kanske inte är så smart att som hypokondriker läsa om alla sorts sjukdomar. Tror nog att jag har haft en släng av alla sjukdomar vi läst om hittills.. ;)

Nu ska jag koka ägg till min spenatsoppa innan jag (kanske) läser ett varv på tenten innan jag slänger mig på cykeln och fräser iväg till skolan.

Läste förresten (dock endast rubriken till) en artikel på Aftonbladet i dag, där det stod att män blir vuxna vid 27 års ålder. I fall det ligger nån sanning bakom det påståendet så ser jag fram emot nittonde mars.. ;)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort