Tillbaka till vardagen

Rivstart med morgonskifte direkt efter ledigheten. Sen är vädret tillbaka i sin gamla rytm igen, sol medan jag jobbar och så mulnar det lagom tills jag slipper hem. Sånt är livet.
Har ätit som en gris hela helgen, man hann knappt smälta frukosten innan det var dags för lunch och så fortsatte det i samma stil hela dagen, så vågen hade gjort ett ordentligt hopp uppåt märkte jag i morse. Skulle ta itu med nya tag i dag, men eftersom jag hade kvar lite godis från helgen så har jag suttit och tryckt i mig det nu efter jobbet. Lika bra att slå en till spik i kistan när man ändå har hammaren framme, ni vet...
Men nu är det verkligen nya tag som gäller, ca en och en halv månad tills vi åker söderut och tills dess skulle gärna både ett och annat kilo få försvinna. Om det mulna vädret håller i sig resten av kvällen kanske det är lagom svalt för en länk i kväll. Men nu ska jag vila en stund, sov alldeles för lite i natt och har ännu tre morgnar kvar denna vecka, omänskligt mycket! :)
Känner mig dock lite mera uppåt än de senaste veckorna, hoppas att det håller i sig en stund framöver, har knappa fem veckor kvar att jobba i sommar. Tyvärr får gubben inte ledigt sista veckan i augusti när jag är ledig, vi hade lite funderat på nån eventuell bilsemester eller nåt, men det får vi skippa, nåja, ska bli skönt med ledigt i vilket fall som helst. Sen börjar skolan igen, med allt vad det innebär.
Nä, nu ska jag slappa en stund, det får jag göra, har jag bestämt.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort