Alice

är mitt tredje namn.
Och en flicka i underlandet.
Efter en hel dag i biblion med bibelkurs, servering och inte minst diskande så for Sue, Botvid, Mia och jag på bio för att se Alice i underlandet. Hade sett en och annan trailer om filmen men blev nog lite besviken. Inte var den direkt vad jag tänkt mig. Dessutom var det väldigt obekvämt med 3D brillorna, inte minst för att mina egna brillor skulle rymmas innanför! Blev mellan varven nästan lite yr och illamående av 3D effekten också. Förutom att man satt och hoppade till och duckade när saker såg ut att komma flygande rakt i ansiktet på en. :)
Så tills nästa gång jag ska se en 3D film ska jag åtminstone ha skaffat kontaktlinser. Har funderat på det nu som då, det är ju speciellt sommartid inte så skönt med brillor, förutom ränderna av skalmarna så är det svårt att hitta solglasögon som är både snygga och som man kan ha slipade linser i. Dock känns tanken på att sätta några plastbitar i ögonen lite ... ja vad ska jag säga? mindre tilltalande kanske?
Nu ska jag sitta och slöa en stund och sedan krypa i säng, blir ju tidig väckning i morgon eftersom man ska ändra klockan till sommartid! Gäsp! Inget för sjusovare som jag. Fast i och för sig, i morse vaknade jag nästan en timme innan klockan ringde, ett ålderstecken kanske? :)
Gonatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort