EKG

Mitt avvikande EKG som jag nämnde i måndags verkar tydligen vara nåt alldeles extra. Träffade min lärare i matsalen i dag och hon hade frågat vem det nu än var hon skulle fråga och den personen hade sagt att jag ska be läkaren på min praktikplats att kolla på det och säga vad han/hon tycker. Låter väl lovande eller hur...? :S Min kompis hade också ett avvikande EKG men hennes var nog ändå "ok" enligt den som tittade på våra kurvor. Så ifall ni nu hittar mig ihopsäckad nånstans nån vacker dag så kan ni ju ha i bakhuvudet att det var nåt med hjärtat. ;) Fick ju faktiskt ett par "hjärtattacker" senast jag var i jobb, inte av den allvarligare arten dock men tillräckliga för att skrämma S... *känn dig träffad.. ;)*
Överlevde åtminstone dagens gympass, men blev lite sur då löpmattan inte var så värst samarbetsvillig. Hade tänkt försöka bråka med mina ben lite i dag och springa lite, men därav blev det intet. Hoppas den är fixad till nästa gång annars blir det nog minus i protokollet för mitt kära gym.
Nu ska jag liiite kika i mina papper och sedan börja sova, här hos oss är det sovmorgon i morgon. Gubben börjar 11.15 och jag 12.20. Skönt!
Godnatt!

Kommentarer
Svägerskan C

Hej Du :)



Hoppas att du får nån klarhet i dina kurvor...men Marika kom ihåg...för mycket stress o även alldeles för mycket kroppslig träning e inte heller bra...men det där vet du ju säkert :)

Tänker på dej...



#Kramar#

2010-03-25 @ 09:58:31
Janna

Hoppas hjärtat kryar på sig o att det inte är nått farligt! Kram

2010-03-25 @ 12:54:00
Marika

Tack! Det är nog inget allvarligt tror jag men det hindrar ju inte en från att tänka tanken "typiskt..." :)

2010-03-25 @ 13:26:42

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort