Slutspurt

Har försökt läsa på årets sista tent i dag och det har väl gått någorlunda. Ett fokuserat varv har jag kommit mig genom pappren och ska väl skumma igenom dem ännu en gång innan läggdags. Har ju ledig förmiddag i morgon så kanske jag hinner repetera lite då också innan jag skriver tenten. Dagens tent kändes helt ok, jag är rätt så säker på att den gick bra, men som alltid när jag har den känslan så slipper jag inte undan ett litet gnagande i bakhuvudet som säger att jag kanske missat nåt viktigt ändå.
Vad annat har jag gjort? En god hönslåda åtminstone, sen har jag tömt korgen med smutstvätt också. Eller hade är väl snarare det rätta ordet, hann bara starta den sista maskinen med smutstvätt så hittar jag en hög med gubbens smutsiga kläder på bordet i tv rummet. Man blir så glad... Eller?
Martin och Soffi kom på onsdagsvisit, så jag svepte ihop en väldigt kladdig kladdkaka som avnjöts med vaniljglass. Lite vardagslyx ska man väl unna sig.
I morgon väntar då den sista tenten, sedan ska jag hem och packa för fem veckor framåt. Blir lite halvjobbigt som vanligt att bo på två ställen, en massa kläder som ska slarvas fram och tillbaka, men nog ska det väl funka på sätt eller annat. Lite synd om gubben blir det ju förstås, då han ska klara sig alldeles ensam i vårt stora hus. Eller vad vet jag, kanske han riktigt njuter av tystnaden och ensamheten. :)
Borde hinna städa i morgon också, när vet jag inte. Ska på "avskedsmiddag" till Amarillo med Emma och Frida. Det blir ju några veckor nu som vi inte ses, om man bortser från praktikseminarierna. Tror jag ska svälta mig hela dagen innan, för att riktigt kunna njuta av deras goda mat. :)
Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort