Bilägare?

Gubben hade ringt mig när jag var i skolan, så jag ringde upp när vi slutade och enligt honom så borde vi småningom (efter att alla nödvändiga papper är skrivna och så...) vara ägare till en VW Passat. Har själv noll koll , men jag hoppas att det blir bra. Sen hoppas jag att försäkringsbolaget sätter på ett kol också och skickar oss några pengar för vår Audi så här småningom.
Vad annat? I går hade jag en ledig dag, på förmiddagen var jag med Emma och Frida på vattenjumppa tillsammans med en massa pensionärer. :) Roligt och skönt var det i allafall, det är väl huvudsaken. Kan nog tänka mig att fara flera gånger om jag får det att passa in i schemat. Resten av gårdagen gjorde jag då inte särskilt mycket, var ensam nästan hela dagen och jag är usel på att komma mig för att göra nåt vettigt de gångerna. Tur att Kira höll mig sällskap åtminstone, så jag inte var alldeles allena.
I dag har vi övat akutvård hela dagen, man lär sig en massa men man blir alldeles yr i bollen till sist. I morgon ska vi få sticka kanyler, det blir kul. Tur att man inte har nålskräck dessa gånger. :) Har ätit ett mumsigt mellanmål bestående av kiwi och turkisk yoghurt. Ska låta det smälta en stund och sedan se om jag orkar trotsa blåsten och dra med Kira vovven på en länk. Sen borde jag fixa mat också men det känns för trist för att jag ska orka tänka på det ännu. Tar det senare i kväll innan gubben kommer hem från jobbet.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort