Jag har världens underbaraste syskonbarn!
Kom till Kållby i går på kvällen efter besök på banken. (Vilket gick bra förresten) och dit kom Kevin och Pontus för att underhållas medan deras föräldrar gjorde en röjning vid bygget. En stund senare kom också Moah och henne päärents dit. Min syster yster börjar blir rätt rund om magen nu, endast två veckor kvar till beräknad dag, spännande! :) Fick som sagt då njuta av deras sällskap under ett par timmar och man känner redan hur mycket glädje man tankar själen med. Barn måste ju vara det absolut ljuvigaste som finns.

Dagens program började med agerande av barnvakt vid S o J´s bygge. Kevin och jag gick runt och "piika" o "kuuva" (Spika och skruva) en stund, saden gick jag och småkillarna på en promenix och medan vi väntade på byggpizza så plockade Kevin och jag lite brädstumpar och annat smått. Efter en stund kom mamma och hämtade mig och vi stack i väg på äventyr till Kokkola. Jagade en present till våran Moatös som har kalas i morgon och trots att jag var ute i sista minuten så hittade jag nog ett och annat. Vi gick runt lite och kollade i olika butiker men inget direkt "hoppade på oss", så vi handlade inte mycket mera än mat från Prisma.

Tog en skön tupplur på soffan, har ätit en Panini och väntar nu på gubben som är ute på "turné". Han började dagen på bygget, sen har han väl varvat ett antal av sina syskon också efter dess. Sitter här och funderar om livets allvarligheter och annat med lillebror medan jag äter av gårdagens inhandlade lakritsremmar. I morgon väntar en mera stressig dag med en massa körande mellan Vasa och kållby/jeppis trakterna. Men i kväll ska jag njuta, hoppas ni gör det också! :)


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort