Fredagsfeelis

Vilken skön känsla att ha tenten över! Läste även nyss på min fasters fb-sida att min kusins leukemi verkar vara av en mindre aggressiv sort och att prognosen verkar vara god. Goda nyheter alltså och med såna i bagaget så laddar jag för en skön helg.
Tenten gick si så där, jag var så väldigt osäker på flera begrepp och sedan tyckte jag att det jag skrev som svar på de olika frågorna inte på något vis kunde komma upp till de max poäng som frågorna hade. Jag har dock bestämt mig för att det kommer inte att spela någon roll vilket vitsord jag får, bara jag blir godkänd och det är jag nog övertygad om att jag blir. Nån gång måste man väl börja släppa på de där tokhöga kraven, i mitt fall är det inte en dag för tidigt.
Gubben jobbar kväll i dag och i morgon ska han på "firmafest", så jag antar att jag kommer att hinna ha det rätt så tråkigt den här helgen, borde jag kanske ta en sväng via Anttila och ladda upp med några bra och billiga filmer? Saknar mina sötaste underbaraste syskonbarn, men ska försöka hållas här i Vasa ändå den här helgen. Som tur går det ju bussar om det blir för olidligt. :) Sen får ju folk gärna komma hit på besök också, vägen går ju åt båda hållen, åtminstone sist jag kollade.
Nu ska jag tvätta lite kläder och annat roligt medan jag väntar på gubben, ha en skön helg alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort