Att jag aldrig lär mig!

Redan i januari höll jag på att förgås av ångest över att jag inte visste hur sommaren skulle te sig. Var jag skulle jobba, var vi skulle bo, o.s.v. Tänk vad man gör det svårt åt sig, när det enda man behöver göra är att överlämna det åt Honom som har så god hand om oss! Här står vi nu, två och en halv månad senare, med ett eget hus (!) norröver, jobb norröver för sommaren, praktikplats norröver till hösten och idag det bästa beskedet av alla: David har fått ett nytt jobb! I Karleby av alla ställen! :)
.
Han kommer att börja redan nästa vecka, vilket innebär att vi kommer att bo särbo några nätter i veckan fram till slutet av maj, beroende på hur mycket jobb jag har i skolan, men annars kommer vi att spendera så mycket tid som möjligt norröver. Detta innebär ju också att vår renovering kommer att framskrida betydligt snabbare än den skulle ha gjort om vi endast spenderat våra helger där fram till sommaren.
.
Där ser man - allt ordnar sig, på ett sätt som är långt bättre än man själv någon gång kunnat föreställa sig. Samma ångest var det när jag skulle börja skolan och vi skulle flytta till Vasa. Fast allt såg hopplöst ut och jag var säker på att jag skulle vara tvungen att skjuta upp studierna för att vi aldrig skulle få huset sålt, aldrig hitta nån lägenhet och gubben skulle aldrig få nåt jobb i Vasa. Ack så man bedrar sig. I rättan tid så faller alla bitar på plats! Nästa gång jag har ångest över nåt i den här stilen så får ni gärna påminna mig om att jag inte behöver lägga så mycket energi på att oroa mig.
.
I dag sände Anette och jag in vårt examensarbete, så långt vi kommit hittills, så nu blir det spännande att få vänta på kommentarer. Sen ska vi in på handledning också småningom. Det känns riktigt bra nu! I kväll ska jag unna mig att ta det rätt så lugnt. På sin höjd en promenad, men vädret är ju inte det mest inbjudande, så jag misstänker att jag kommer att hänga i soffan största delen av kvällen. Skönt med lite såna kvällar också mellan varven. :)

Kommentarer
Mia

Nämen, he kan int va sant! Super!! He e no ba ti konstater: Gud har full koll!

2011-04-04 @ 21:49:56
Mia

Nämen, he kan int va sant! Super!! He e no ba ti konstater: Gud har full koll!

2011-04-04 @ 21:50:34

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort