Godmorgon!

I dag har jag ledig förmiddag, vilken till största del skall tillbringas med skurtrasan i hand. Vi ska ha främmande på skärtorsdagskvällen och eftersom jag kommer att befinna mig i Lepplax fr.o.m. i kväll och fram till torsdagkväll så gäller det att ha plejset färdigt städat innan jag skall till skolan i dag. Eftersom ingen varit här sedan jag dammsög i förra veckan så är det inte så förfärligt stökigt, men lite damm här och där ska jag väl få torkat bort.

Jag hade så skönt "flow" i går så jag tog och fixade den första uppgiften i gynekursen på en gång. Det värsta var ju att jag nästan tyckte att det var roligt. ;) Sen fick jag hem en ny bok från det bästas bokval så jag var ju tvungen att läsa lite både i gårkväll innan jag började sova och i morse innan jag tog mig i kragen och steg upp. Jag kan förövrigt konstatera att jag har en väldigt skön säng. Inte minst när man sovit ett antal nätter i bäddsoffan så är det, ensamheten till trots, ändå rätt så uppskattat att sova lite bekvämare en natt mellan varven. :)

Nu har jag svept i mig lite turkisk yoghurt till frukost så det är bara att riva i gång med städandet. Ingen idé att skjuta upp det längre, det görs ju inte av sig själv. Behöver jag ens nämna att det ska bli skönt om ca fem veckor, när jag bara har ett hus att städa?

Nåja, en riktigt skön onsdag till er alla!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort