Promenaden avklarad

Det blev en timmes promenad i det härliga vårvädret. Nu är det inte länge innan det är bar mark överallt där man går. Ljuvligt! Dock är det nog ännu så vått och lerigt att man får stoppa Kira direkt i duschen när man kommer hem. Hon har dessutom en tendens att hitta de största och djupaste vattenpölarna, hur man än försöker dirigera henne längs vägen. Nu ligger hon och tar igen sig i sin korg. Mammas sötaste lilla vovve. :)
.
Själv ska jag fortsätta att rulla tummarna i några timmar till. Behöver jag ens säga att jag håller på att förgås av tristess? Borde ta och fundera på vad jag ska fixa ihop för mat till kvällen också, inspirationen är inte den bästa. De senaste veckorna har det inte varit så stor variation på maten och det ser inte ut att ändras den här veckan heller. Hönsgryta, maletkötträtter, olika sallader och omelett är nog de vanligaste rätterna. Åtminstone känns det så. I bland lyckas det smita med nåt annat mellan varven, men när man som jag försöker undvika potatis, vitt mjöl (där ryker all pasta), och socker (förutom allt godis jag vräker i mig på helgerna.. ;) ), så skär det rätt så fort ner på valmöjligheterna. Sen är jag inte den typen som orkar sitta och leta nya recept utan jag kör oftast det som tar fort och jag vet att blir någorlunda ätbart. Tips mottages med tacksamhet!
.
Jag hoppas att gubben har någon energi kvar när han kommer hem, för jag är så på hugget att åka till Byggmax och hamstra lite mera färg och annat välbehövligt. Jag klarar inte en händelselös kväll till i soffan med förståndet i behåll.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort