Sköna söndag!

Härligt med söndagar då man med gott samvete kan ta det lugnt och bara njuta av livet! Jag hade egentligen tänkt börja dagen med en lenkki, men låg vaken i morse mellan fem och sex ungefär och hörde hur vinden rev i knutarna så jag beslöt mig för att ta en lite längre sovmorgon i stället. När jag sen steg upp såg jag att det dessutom regnade så någon vidare löptur hade det nog inte blivit även om jag skulle ha masat mig upp tidigare.
.
Dagen inleddes så med Gudstjänst och efter det så tog vi med Hassi o Mia på en första rundtur i vårt hus. Där smiddes planer för kommande varma sommarkvällar och jag kan inte sluta tänka på vilken lycka det ändå är att jag inte behöver jobba i Vasa i sommar. Oj, vad jag ska njuta av livet! :)
.
Hemkomna till Kållby igen åt vi pappas goda kålgryta och sedan dess har vi vilat på maten. Moa som var på väg hem från Ruka ringde oss och tyckte att vi skulle stiga upp. Inte kan man ju ligga och sova på dan! Så vi får väl så lov att ta oss i kragen och stiga upp då. Undrar vad kvällen för med sig?
.
Hoppas ni också kunnat njuta av er helg och hunnit vila upp er i dag föra att orka med den kommande veckan!
.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort