Söndag

Efter en lång sovmorgon så sitter vi nu i vårt "lilla hus på prärien" och funderar vad vi ska hitta på. I går var Eva och Tobbi här och hjälpte oss så nu är innertaket nerrivet överallt förutom i köket och det ena sovrummet. Eva och jag drog bort stiften efter det gamla taket och jag har en stor blåsa på högra tummen som påminner mig om hur aktiv jag var. :) Gubbens bror Kim ställde upp med bil och släpkärra på morgonkvisten så vi fick hemkört gipsskivor till väggarna och lillebror Martin kom med en hjullastare och hjälpte oss att lyfta upp dem till övervåningen. Tobbi och David skivade en och en halv vägg i vardagsrummet och en bit in i köket. Svärfar hjälpte till med att spika fast en lös takplåt på uthuset. Svärmor hade med sig kaffedopp och en kaffekokare. Vilken lycka att ha en sån fin familj! Tack alla som hjälpte till! Davids rygg var i oskick så han linkade på som en 95-åring i går, men efter ett ordentligt bastubad på kvällen så har den nog blivit rätt så mycket bättre tills i dag.
.
I dag är det valdag, så det blir kanske valvaka i kväll. Få se vad vi hittar på. Jag hoppas att ni alla kommer i håg att rösta åtminstone. Varje röst är viktig!
.
En skön söndag till er alla!

Kommentarer
Mia

Oj, va he händer vi Rivas bätchi nu! Nan som va stressa över et nan had na viss golvplankona på en vissen släpo tå nan böva ode släpo tå di sko ett na skivona??



Å tänk et man få va kompis me en tv-kändis! Inte alla förunnat. Du ska veta et ja vädesäter he väldigt högt! :)



Fölossningsbildre va ju bara fö prima! Du sir int ut som du sko ha djort na mytchi ana än fölöjst! Ja sku känn me ho trygg som helst ti hamn i tiin händre på fölossningsbooli.

Ps. Ode Esther had du no missa de liti me. Sku du ha skåda en extra gang sku du no a håka et i va vår Ezra. ;)

2011-04-18 @ 10:55:26
Marika

Mia - he e heilt lugnt me odi släpo, vi sko ho som helst ha låna Kimmis släpo ti dömde skivona, ho e stör o meir praktisk tå man ska ha frakta tavara åv ha kalibern.



Å he e no faktiskt en Esther, ja a no skåda ådenttlit, så ja e säker. :)

2011-04-18 @ 11:51:53

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort