Hej och hå!

Har i dag avverkat min sista lediga dag. Nu väntar sju arbetsdagar i rad och även om jag trivts bra på min arbetsplats i sommar så känns det inte riktigt hundra att jobba så många dar i ett. Inte minst pga av att vi spenderat hela dagen på bostadsmässan i Kokkola i regnet vilket bidrog till att min förkylning som just började bli bättre drog i gång med förnyade krafter. I dag kändes det nog som att sommaren definitivt var över, kallt och ruggigt. Bostadsmässan i sig var intressant och även om det mesta var gjort för folk med tjockare plånböcker än våra så fick man ändå en del tips och idéer gällande inredning. Speciellt Villa White och Port Victoria hörde till mina favoriter.
.
I övrigt har vi dragit i gång "Operation Kill The Mouse". Vi har en oönskad gäst som flyttat in på mellantaket och varje kväll hör vi när musen tassar fram och tillbaka ovanför oss. I går inhandlades en musfälla och med stora förhoppningar laddades den i går med en rejäl bit gräddost. (Ska man bjuda på en sista måltid kan man lika bra bjuda rejält...) I morse vaknade jag av att fällan slog igen och jag hann tänka både hipp och hurra och nästan börja njuta av ett musfritt hus innan jag hörde trippandet av små mustassar springa över taket. Ca halva ostbiten var uppäten och fällan hade slagit igen men var tom så det enda tänkbara scenariot är nog följande:
.
.
I övrigt då?
Renoveringen framskrider i sakta mak, förhoppningsvis får gubben satt upp kökskaklen i morgon, sen fortsätter vi med listandet och sånt trevligt. Ingen panik, man ska ju hinna med annat också! :)
.
Sen har vår lilla Fritjof flyttat till Larsmo. Det var min kusin vitamin Johanna som föll för den rackaren och tog sig an honom och det är vi övertygade om att var ett klokt beslut för både henne, oss och voffsingen. Kira var nog lite nere de första dagarna med efter att ha fått lite extra mycket omtanke och kärlek så verkar hon ändå rätt så nöjd med situationen för tillfället. Åtminstone slipper hon ju ha en rackare som biter henne i öronen och drar henne i svansen nu. Själv tycker jag det är rätt så skönt att få sova på nätterna utan någon som väcker en med sitt gnällande. Skulle jag bara slippa den där arma musrackaren nu också så vore ju allt frid och fröjd. :)

Kommentarer
Syster S

HAHAAHAA...kul film:)

2011-08-07 @ 10:37:17
Jenny

Hahaha :D Gillar filmen starkt! ;) Nog e ju mössen för söta - så länge man slipper besväras av dem ;). Vad roligt att se hur långt ni hunnit med renoveringen :)..! Fiint e blir :)

Syns snart!

2011-08-24 @ 16:09:21
Hemsida/blogg: http://nansy.papper.fi

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort