21.12.11

Hej alla!
Ännu en ledig dag med EA skrivande på schemat. Jag kom inte alls så långt som jag hade önskat i går, det var inte så enkelt som jag hade trott och sen så fanns inte den där allra bästa motivationen där. I dag gör jag ett nytt försök. Först ska jag dock ta en dusch och sen har jag tänkt mig att ta en sväng via stan. Jag måste hämta ut ett skattekort, eftersom jag inte hade jobbat på korvfabriken sedan förra jullovet och alltså inte hade något giltigt skattekort inlämnat dit. På skattebyrån verkar dom dessutom vara rätt så lata av sig eftersom de endast hade öppet mellan 9-15. Vad är det för tider? Då är ju folk i jobb för det mesta.
.
I går fick jag uppmaningen av Mia att ta lite bilder av vår julmysiga hem och sätta upp här på bloggen. Jag ska försöka få fixat det, men som sagt har jag inte ännu hittat sladden som behövs för att jag ska kunna föra över bilder från kameran till datorn. Påminn mig om det börjar dröja igen.
.
Nä, nu får jag väl börja på om det här ska bli till nåt. Hade klockan på nio i morse, men snoozade till... halv elva... hehe. Har man jullov så har man... Ha en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort