hej!

Vi är hemma igen från Sverigeresan. Vi hade en riktigt bra helg trots vissa incidenter som man inte kan annat än skratta åt i efterhand. Efter ett par dagars umgänge med gubbens bror och hans familj, tackade vi för oss på måndagsmorgonen och styrde norrut för att möta upp mina föräldrar och Eva och Tobbi vid IKEA.
.
Tog två vändor via butiken, först en snabb där vi plockade det vi planerat redan i förhand, sedan blev det ett besök på MAX (vilka faktiskt har Sveriges godaste hamburgare, precis som de säger i reklamen). Sedan blev det en vända till, då vi gick runt och tittade och plockade på oss lite smått och gott som kunde tänkas passa in här hos oss. Sen hade vi lite "beställningsvaror" åt andra som vi plockade ner i vagnen i förbifarten.
.
När vi skulle köra hem var det ett förskräckligt före och vi körde efter husbilen, bara från Haparanda till Oulu tog det ju två timmar att köra. Lyckligtvis blev det bättre efter Oulu, men vi bestämde oss för att ändå köra i "karavan" så att ingen skulle riskera att lämna längs vägen. Sen skulle vi ju bara och hämta Kira från Dantti och Ninas men som vanligt kom vi oss inte därifrån förrän efter dryga två timmar.
.
I går firades självständighetsdagen med lite tentläsning, ihopskruvande av bokhyllor, tömning av x antal kartonger och sedan på kvällen lev det "bal" med Mia & Hassi. I dag har jag inte fått så värst mycket vettigt gjort, men nu måste jag verkligen ta itu med tentläsningen, i morgon har vi tent i Neonatologi och man vill ju helst nog veta vad man ska skriva om när man sätter sig där med pennan i hand.
.
Summa sumarum - vi har haft det bra sen jag skrev sist. Stort TACK ännu en gång till M&M för er gästfrihet och till D&N för hundvaktandet. Säg bara till om vi kan ställa upp för er nån gång!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort