Duktig som få

Har varit riktigt duktig idag igen. Stannade kvar i skolan och printade ut lite nödvändiga papper trots att det sved i mitt ekonomiska sinne att printa för 7 cent/papper. Efter en stund fick dock båda printrarna någon form av hjärtstillestånd och jag fick inte ut nåt vettigt längre. Tyvärr fick jag då inte ut några flera artiklar till examensarbetet, så det har jag inte kunnat jobba med i dag. I stället har jag kämpat på med hemtenten i kvinnans reproduktionsfysiologi, anatomi och fysiologidelen. Bl.a. har jag beskrivit äggstockarnas histologi och ligament, beskrivit befruktningens händelseförlopp och redogjort för corpus luteums betydelse som hormonproducent under graviditet. Intressant men ibland rätt så invecklat. Nu strandade jag dock på fjärde uppgiften där jag skulle redogöra för huvuddragen i den embryonala utvecklingen av nervsystemet. Min anatomi och fysiologibok är inte tillräckligt avancerad för den uppgiften så jag får så lov att söka en mera ingående bok i bibban, men det måste nog lämna till nästa vecka har jag på känn.
.
Nu ska jag småningom börja byta om, ett Bodypass väntar om en timme. Lite kul tillika att jag som inte egentligen gillar att bli "torterad" på dessa muskelpass frivilligt för tredje gången på en och en halv vecka söker mig till gymmet för just ett sånt pass. Men jag har en liten teori som går ut på att om min kropp inte tycker om det så är det säkert något den behöver. Jag brukar ju annars mest träna musklerna i konditionssalen, men jag har en vag misstanke om att jag inte tar i ordentligt då jag själv kan välja när jag "ger upp". När man har en passdragare som puschar på och inte låter en fuska allt för mycket så får man nog antagligen ut lite mera av träningen också. Till sommaren är jag säkert i toppform. (Okej, det där trodde inte ens jag själv på... ;) )
.
Jag måste hinna ut med Kira före också, hon sitter här på stolen bredvid mig och försöker påkalla min uppmärksamhet. Stackarn har säkert lite svårt att förstå varför matte är så tråkig och sitter med näsan böjd över en massa konstiga böcker och papper hela kvällarna i stället för att busa med henne. Livet är inte alltid så lätt som studerande, men än så länge är ju situationen någorlunda under kontroll, vi ska hoppas att det inte blir så mycket värre, så då ska nog det hela reda sig ännu. Det är ju inte så många veckor kvar till sommaren, bara jag orkar vara disciplinerad, strukturerad och i övrigt koncentrerad så ska det nog gå utan större problem. Det underlättar ju att det mesta man läser faktiskt är riktigt intressant. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort