5 skiften kvar

Jag kan knappt fatta hur fort tiden har gått den här praktikperioden. Har två morgonskiften och tre kvällsskiften kvar nu. I morgon kommer dessutom min handledande lärare på besök och då har jag slututvärdering tillsammans med mina handledare. Få se hur det går, jag hoppas att jag får någorlunda positiv kritik så jag inte behöver gräva ner mig i självömkan efteråt. ;)
.
Har tyvärr sovit bort största delen av den här dagen, satt en stund vid datorn när jag kom hem, sedan var jag så trött och frusen så jag tänkte att jag vilar tills gubben kommer hem. Jag har ett vagt minne av att han kommit hem och frågat mig om något också, men sedan vaknar jag halv åtta. :( Jag har väl lyckats förstöra min nattsömn på köpet, just som jag tyckte att jag börjat få in någorlunda rutiner igen. Nå, det kan inte hjälpas.
.
I dag var jag och gick runt på mina klasskompisars avdelningar och sedan berättade vi lite om våra olika avdelningar åt varandra, det var riktigt intressant att se lite hur andra har det. Man blir ju lite insnöad och tror ju att det är likadant överallt när man bara är på sin egen avdelning.
.
Nu väntar jag på att gubben ska fixa nåt ätbart, misstänker det blir nåt omelettaktigt av lukten att döma. Vad som helst är väl ok så länge man inte själv behöver stå vid spisen. :) I går kom jag mig iväg på Stepbody och även om det var tungt och jag nog fick ge mig mot slutet på flera av muskelövningarna så tyckte jag redan att det gick mycket bättre än förra gången och redan det är ju en seger i sig. Tyvärr kommer jag inte att kunna gå på nästa veckas pass eftersom jag har kvällsskifte då, men efter det börjar ju skolan igen och då har jag ju tid med det mesta igen, eller? :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort