Godmorron, e du riktigt vaken än?

Här är jag vaken sen en knapp timme tillbaka, på strålande humör trots att tenten gick mera eller mindre åt skogen i går.(Ju mera jag tänker på den, desto mera kommer jag på att jag glömt). Har vräkt i mig en morgonomelett och nu ska jag ta itu med dagens alla hundra sysslor. Jag tror jag ska börja med att åka och handla lite smått och sedan baka chokladmuffins, gå på intervju mellan varven, göra köttfärslimpor och sedan ta itu med det trevligaste av allt - städningen. ;) Men om jag sparar den till sist så är det ju det som gubben blir tvungen att hjälpa mig med. Man får ju inte vara dum... ;)
.
Jag tror att jag inte riktigt har förstått det ännu att vi har faktiskt kommit överens om ett husköp, det känns så overkligt trots att man har planerat i flera veckor. När gubben ringde igår och sa att vårt sista anbud blev godkänt så kändes det riktigt konstigt. Vad ska jag nu grubbla på? (som om det inte skulle finnas nog av den sorten...) Kanske det börjar kännas mera verkligt nästa vecka när vi far och skriver alla papper, då är det ju mera på riktigt.
.
Något jag ju kan grubbla på är vem ni är som kikar in hit? Den här veckan har det varit mycket flera än vanligt som är inne och kikar, det vore så roligt att veta vem ni är, så tveka inte att lägga en liten kommentar här under. Ibland får jag höra av någon att de brukar läsa min blogg, personer som jag nog känner, men som jag inte skulle kunnat tro att hade hittat hit. Själv tycker jag ju att min blogg för det mesta är en tråkig uppräkning av vad jag gjort, borde göra, inte vill göra, jämmer över mina pluggmängder osv. I sällsynta fall har jag nåt mera intressant eller roligt att dela med mig av, men många gånger skriver jag mest för att jag tycker att det är så roligt att skriva. Dessutom brukar jag ofta när det byter månad kolla ett år bakåt i mitt arkiv och undra vad jag gjorde den här tiden för ett år sedan. Den här bloggen är alltså mest till för mig själv och mina nostalgiska stunder, men naturligtvis tycker jag ju att det är roligt om min gråa vardag även intresserar andra. :) Så, än en gång, sätt gärna en lite kommentar om vem ni är - You would make my day! ;)
.
Och ifall det är någon ny läsare som egentligen inte känner mig - så här ser jag ut (ungefär)
.
.
Jag är väl inte världens snyggaste direkt, men jag gillar verkligen min ansiktsform. T.o.m. så mycket att jag valde en man som liknar mig lite. Här är han:
.
.
Den söta killen i bakgrunden är vårt äldsta fadderbarn Zacharias. :)

Kommentarer
Linndaa

Nå, jaag läser. Dagligen... :)

2011-03-18 @ 15:56:08
Mam

Jag å =D

2011-03-18 @ 16:00:10
Ina

Även jag bruk läsa nu som då :)

2011-03-18 @ 22:15:10
Hemsida/blogg: http://www.linaolian.blogspot.com
malena

Jag tittar in då och då!:)

2011-03-18 @ 22:28:39
Fia

Ibland är jag in å kikar oxå :P

2011-03-19 @ 20:29:49
Hemsida/blogg: http://stillness.peppar.fi/blog/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort