Godmorgon!

Har ett par minuter att få av mig innan jag ska sätta mig i bilen för att åka iväg på intervjun. Har sovit si så där i natt, men otroligt nog så har jag bara varit uppe en gång med Fritjof och det var vid fem tiden. Sedan fick jag inte snooza så länge som jag önskade heller, för då skulle han ut igen. Tur för honom att han är söt... :)

Jag började packa ner lite köksgrejer igår och som vanligt så har vi så mycket saker så jag blir galen. Vi kunde lugnt kasta bort minst 2/3 av allt vi äger och ändå ha mera än tillräckligt. Förhoppningsvis flyttar vi inte flera gånger nu, åtminstone inte på många långa år. I dag har jag tänkt fortsätta och packa så mycket som jag bara hinner. Efter intervjun har jag bara tänkt renskriva den och sedan ägna resten av dagen åt packandet.

I natt sover jag troligtvis min sista natt i Vasa - tänka sig! Det är ganska roligt att jag startade den här bloggen strax innan vårt Vasaäventyr började, så jag har hela den här tiden "dokumenterad". Det är för övrigt otroligt hur mycket man kan glömma. Jag brukar i bland titta bakåt i mitt arkiv för att kolla vad jag gjorde för ett eller två år sen och en massa minnen bubblar fram som jag annars inte kommit att tänka på. 

 Nä, nu ska jag slänga i en omgång smutskläder i maskinen innan jag sticker iväg. Som sagt - håll tummarna! :)


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort