Suturering

Det var riktigt roligt att sy, men inte det enklaste måste jag säga. Jag antar att man nog får öva ett antal gånger innan det riktigt sitter som det ska.

Sitter och funderar på vad jag ska orka göra för mat i kväll, motivationen är inte den bästa och som sagt finns det inte så mycket att välja på här i våra skåp för tillfället. Eventuellt blir det kebab med grönsaker, måste bara orka engagera mig först.

I dag hade vi fått våra vitsord i anatomikursen, jag fick en fyra. Hade gärna sett att det blivit lite mera än så om jag ska vara ärlig, men jag får väl så lov att nöja mig med det. Jag borde för övrigt börja satsa på nästa veckas tent i förlossningsvårdkonst om nåt ska hinna fastna tills fredan. Har en massa sidor att läsa i min finska kätilötyöbok och dessutom vet jag redan att det kommer en ctg-kurva som vi ska kunna tolka i tenten.

I morgon väntar först ett utvecklingssamtal med vår lärare klockan tolv och sedan en lååång eftermiddag med genetikföreläsningar. Vi ska hålla på ända till klockan fem, hur det nu sen ska lyckas. Sedan är det bara att snabbt åka hem och hämta upp hundarna och köra till Lepplax. På torsdag och fredag väntar ju jobb på hemsjukvården igen. Fullspäckad vecka med andra ord. Men vad annat kunde man vänta sig...


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort