Back to school

Tillbaka till skolan med allt vad det innebär. Ska ha avverkat fyra kurser nu de kommande veckorna och ni kan ju tänka er hur mina dagar kommer att se ut. Så här långt vet jag i alla fall om en tent och en inlämningsuppgift. Dessa ska man nu alltså hinna fokusera på samtidigt som man skriver EA och försöker få hemmalivet att gå ihop. Att dessutom sätta närapå tre timmar om dagen på att pendla känns ju si så där det också, lyckligtvis har jag ju Emma som jag samåker med så varannan dag får man vila ögonen lite. Jag ser alltså redan fram emot mitt jullov kan jag meddela. :)
.
Har i övrigt haft det riktigt bra sedan jag bloggade sist. Det gick fint att jobba fast det var en tid sen sist och lördagskvällen tillbringades i Kållby med Moah, Leon & Co. På söndagsmorgonen planerade vi in en långpromenad och i det härligt frostiga vädret blev det en rejäl tur längs skogsvägarna i Kållby. Detta toppades sedan med älgköttslunch hos mina föräldrar, så en bättre start på dagen får man knappast. På söndagskvällen tog vi en riktig slapparkväll, kollade på film och åt godis.
.
I går inledde jag så skolan igen och nu gäller det bara att hålla ut de här sista veckorna, men har man bestämt sig för att det ska gå så gör det väl det. Det är ju inte så länge kvar nu, fyra veckor före jul och tre efter, sedan är det bara praktik som gäller resten av min utbildning. Det börjar kännas som att det är väldigt lite kvar, trots att det egentligen är lite på ett år ännu innan jag blir klar. Eftersom de olika praktikavsnitten ligger på 2-6 veckor var så känns det som om tiden går så fort, man får hela tiden byta ställe och uppgifter och man lär sig hela tiden nya saker. Mina tio praktikveckor nu i höst gick ju i ett huj, säkert mycket tack vare att jag trivdes så otroligt bra, om man inte trivs tror jag nog att tio-tolv veckor på ett ställe kan kännas evighetslånga.
.
Nu ska jag ställa mig i ordning för skoldag nr 2. Ha en bra tisdag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort