...

Jag har precis vaknat efter min andra vaknatt och njuter nu av känslan av att ha en hel ledig dag framför mig. Jag har lite planer på att eventuellt svänga ihop en bröddeg nu och hoppas att slutresultatet blir något bättre än sist jag bakade då jag brände upp två tredjedelar av resultatet. Sen lovade jag Soffi en massage i ett svagt ögonblick så det blir troligtvis i kväll om hon nu inte glömt bort det. :)
.
Igår var jag på Magnet-smyckes party hos min kära mor. Själv är jag ju skeptisk som bara den, men jag tänkte att eftersom de också är snygga så skadar det ju inte att prova, så jag köpte ett armband åt gubben som har så problem med sin axel och det ska bli intressant att se sen när armbandet väl kommer om det har någon effekt. Ni som inte känner till magnetsmycken kan läsa mera om dem här. (tyvärr på finska, här finns lite på svenska också).
.
Tack för fin respons på föregående inlägg, både i form av kommentarer och mail. I bland behöver man få ventilera sina tankar lite och då är detta ett tacksamt forum. :) Ha en bra onsdag alla fina läsare!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort