Ledig måndag

Min käre storebror som är en liten gnutta mera inkommen än jag på datagrejs hjälpte mig med bloggdesignen igår så nu såg den åtminstone ut som jag tänkte från farsgubbens dator, hoppas att också ni kan se den som den ska. Dock ser nu bakgrunden lite konstig ut när jag läser bloggen på vår dator. I don´t get it... Kan det vara skillnad på PC och Mac? Vi har ju en Macbook och på alla PC datorer jag kollat bloggen på har den sett konstig ut, men nu när den ser ut som den ska där så stämmer det inte helt på vår?! Hoppas ni kan läsa vad jag skriver i allafall för jag har en massa annat som jag måste lägga fokus på den kommande veckan så jag har inte tid att sätta någon energi på det här mera.
.
I dag har jag tänkt försöka mig på att få ut en massa skräp ur källaren. Vi får ärva lite klädförvaring och hjälpköksinredning av gubbens syster så nu har det problemet löst sig. Nu ska källaren alltså tömmas och skuras ren så det är bara att slänga in skåpen på sin rätta plats. Vågar jag börja se en ände på det hela snart? Sen ska gråa soffan flyttas ner till spisrummet också eftersom vi förhoppningsvis får med oss vår nya soffa från IKEA när vi åker till Tammerfors i helgen.
.
I lördags efter att jag sovit klart så aktiverade jag gubben till lite renovering i toan, så nu är alla listar på plats där, dörrkarmen ska målas ett varv och inredningen skruvas på plats, sen är det bara för svärfar att koppla vattnet så har vi äntligen en fungerande toalett här på övrevåningen. Ni kan ju gissa om den är efterlängtad.
.
Det är alltså ett som annat som ska ske den här veckan och med tanke på att gubben har möte i kväll, jag har två kvällsskiften på kommande och är bortbjuden på torsdag och vi åker på fredag vid 1-tiden så misstänker jag att man får pluta lite på nattsömnen de kommande dagarna. Men jag vill så gärna börja ha klart renoveringen nu, har ju dessutom EA som jag i sanning borde börja ägna mera tid åt, dead-line kommer emot obevekligt och jag känner att jag inte riktigt hinner med.
.
Bokade vår spa-weekend i helgen också, tyvärr var alla sviter redan bokade så vi fick "bara" ett Superior-room med infraröd bastu, men ska nu inte det duga åt två lantisar. ;) En skön vecka till er, hoppas att ni har lite överseende med en något knagglig blogguppdatering den kommande tiden.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort