Skööööna söndag!

Min första lediga dag sedan förra veckans torsdag och jag har so far njutit i fulla drag! Eller vad sägs om sovmorgon till nästan kl 10, plöjt igenom en bok, och ännu sitta i soffan inlindad i täcket och med en supergod kalopsportion i magen. :)
.
Fredagens doktorsfest var en kul och intressant tillställning, det är bra att få utmana sig själv i bland och utsätta sig för situationer där man inte alltid känner sig så hemma och bekväm, och sen nöjt kunna konstatera att man klarade det hur bra som helst. :) Dock var jag lagom trött när jag skulle upp på lördagsmorgonen eftersom jag kom hem närmare halv tolv på fredagskvällen. Fast vem bryr som om lite trötthet när man får njuta av underbara beibisar hela dagen. Jag har världens bästa jobb, så bra att det inte ens gör nåt att man inte får betalt (ännu)...:)
.
I går efter jobbet åkte jag förbi torpet, hade inte hunnit träffa mina föräldrar på år och dag kändes det som och jag hann vara där nån timme eller så innan gubben ringde och sa att vi skulle få gäster till kvällen. Stack i väg hem för att hinna sova en liten stund och sedan kom gubbens syster med familj på besök. Dessutom hjälpte de till att flytta upp soffan och expedithyllan ur garaget vilket var väldigt uppskattat, inte minst av gubben som nu kan följa med VM från en bekväm plats. :)
.
Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag och kanske småningom försöka hitta några vettiga kläder att byta ut pyjamasen mot. En skön söndag till er!
.
.
Min man kommer att mörda mig om han får nys om att jag publicerat den här bilden, men jag kunde inta låta bli... Skvallra inte är ni snälla... ;)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort