Till n och andra nyfikna... ;)

n

Lite nyfiken här..du skrev i nått inlägg här tidigare att du kanske skall studera vidare, vad skulle det vara isf?

2012-01-25 @ 09:47:54
Hej n!
Jag har funderat på att söka in till hälsovårdare, men är lite osäker ännu. Jag skulle då bara behöva gå specialiseringen och få typ lärdomsprovet och allt som har med mödravård att göra till godo. Det innebär att det alltså inte vore så överdrivet mycket till. Men nackdelen är den att jag skulle (om jag ens kommer in på utbildningen) få inleda mina "specialiseringsstudier" först när min klass är så långt kommen, alltså först 2015 ifall ingen innan dess hoppar av eller tar en paus i sina studier så att det uppkommer en ledig plats. Så jag är lite i valet och kvalet. Men å andra sidan är det ju lika bra att söka in nu, så har jag ju några år på mig att fundera vad jag ska göra. Vi får se hur det blir, ansökningstiden börjar i mars nån gång.
.
För tillfället njuter jag av att ha avklarat min sista skoldag och den sista tenten. Har visserligen en hemtent ännu, men det är ju inte alls samma sak. Dagens tent var verkligen krävande, vi skulle kunna massor och jag är inte sådär överförtjust i hur jag presterade, men jag har bara mig själv att skylla. Godkänd är jag nog, nåt annat kan jag inte tro, men något toppresultat blir det inte. Å andra sidan känns det inte som om det stör mig så mycket, huvudsaken är att den är skriven.
.
Nu ska jag njuta av några lediga dagar, städa huset som lämnat åt sidan den senaste tiden, ägna tid åt vovven och gubben, ha filmkväll med mina fina systrar/kusiner och sen med nya tag veva igång nästa praktikperiod på måndag. Men först av allt ska jag njuta av den brakmåltid som gubben håller på att koka ihop för tillfället (han är också glad över att den mest intensiva pluggperioden är över) - vad sägs om hemmagjorda pommes frites, falska wienerschnitzlar, stekta champinjoner och bearnaisesås... Ja, tack! säger jag.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort